❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

LT tuşunda hafiften bir gıcırdama sesi başladı, var mi aynı durumu yaşayan dışardan az bi wd40 sıksam işe yarar mi acaba çok rahatsız etmiyor ama fifada savunma yaparken mecburen sürekli kullanmak zorundayim bastikca gicirdiyor bozulacak diye basmaya çekiniyorum

LT tuşunda hafiften bir gıcırdama sesi başladı, var mi aynı durumu yaşayan dışardan az bi wd40 sıksam işe yarar mi acaba çok rahatsız etmiyor ama fifada savunma yaparken mecburen sürekli kullanmak zorundayim bastikca gicirdiyor bozulacak diye basmaya çekiniyorum
Gamesir discorduna gir sorununu anlat customer support odasına

Gamesir.com sitesi Whatgeek gibi faturayı düşük meblağ gösteriyor mu ? Whatgeek'ten alışveriş yaptım ama Gamesir'de nasıl işliyor bu süreç bilen var mı?

Gamesir.com sitesi Whatgeek gibi faturayı düşük meblağ gösteriyor mu ? Whatgeek'ten alışveriş yaptım ama Gamesir'de nasıl işliyor bu süreç bilen var mı?
Whatgeeke bulaşma benim parama çöktüler. Gamesir den al sıkıntı olmuyor.

Gösterir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam takip kısmı güncellendi diye biliyorum bir daha desteklerine yaz gümrükte kaldı diye yenisini gönderirler bence. Yun kargosu patlayip yanwen ile gonderilen tanıdıklarım var whatgeekden

2 hafta önce Nova 2 Lite aldım hocam 7-8 günde elime ulaştı sorunsuz kullanıyorum.

Teşekkür ederim hocam. Whatgeek ile aynı şekilde mi işliyor, Tc No, Posta kodu ve bilgilendirme için mail atacağım değil mi? Sepette ücretsiz kargo yazıyor Whatgeek 10$ kargo çıkıyordu şaşırdım. :)

2 hafta önce Nova 2 Lite aldım hocam 7-8 günde elime ulaştı sorunsuz kullanıyorum.

Teşekkür ederim hocam. Whatgeek ile aynı şekilde mi işliyor, Tc No, Posta kodu ve bilgilendirme için mail atacağım değil mi? Sepette ücretsiz kargo yazıyor Whatgeek 10$ kargo çıkıyordu şaşırdım. :)
Evet mail atın yardımcı oluyorlar. @katipke hocam o şekilde G7 Pro aldı.

Evet mail atın yardımcı oluyorlar. @katipke hocam o şekilde G7 Pro aldı.
Teşekkürler hocam tekrardan. @katipke hocam Kendime Nova 2 Lite aldım, kız arkadaşıma da alacaktım Whatgeek'te stok bitti. Gamesir'den Nova Lite almalı mıyım sizce? Pembe olduğu için tercih edilir mi? Vergi çıkmazsa 1026TL tutuyor.

Evet t.c numaranızı mail ile iletiyorsunuz. Mailin yanına sipariş numaranızı ve Türkiye'deki gümrük sorunlarından 27 euro altı gösterilmesi gerektiğinden bahsederek yolluyorsunuz. Kargo ücreti olmuyor ama vergi çıkarıyorlar.

Hocam takip kısmı güncellendi diye biliyorum bir daha desteklerine yaz gümrükte kaldı diye yenisini gönderirler bence. Yun kargosu patlayip yanwen ile gonderilen tanıdıklarım var whatgeekden
Kaç tane mail attım sürekli oyaladılar hala bana eski kargomun takip numarasını atıyorlar. Ürün eline sağlam ulaşırsa ne ala gerisini çözmüyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,351
Üyeler
183,416
Son üye
TheEgE4
Geri