Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 424
aklımda noctua nh-d15 ve sytche fuma 3 var ama başka önerebiliceğiniz model varmıdır 7800x3D için sıvı soğutmadan vazgeçtim.
Arctic freezer 36 işinizi görecektir. Sessiz, şık ve soğutma performansı mis.aklımda noctua nh-d15 ve sytche fuma 3 var ama başka önerebiliceğiniz model varmıdır 7800x3D için sıvı soğutmadan vazgeçtim.
Peerless assasin fiyatını hak etmeyen bir soğutucu. Dual towers’a göre çok aşırı mid. Arcticin eski nesil soğutucusuyla aynı performansı veriyor. Freezer 36 daha küçük, daha sessiz, daha şık ve aynı performansı veriyor.Acilse;
https://www.gaming.gen.tr/urun/6287...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
![]()
Thermalright Frost Spirit 140 Hava Soğutucu
Çift anodize Alüminyum kapak sadece soğutucunun harika görünümünü sunmakla kalmaz, aynı zamanda soğutucu kanatlarını çizilmelere karşı korur.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Acelesi yoksa stok beklerseniz daha iyi modeller var;
https://www.gaming.gen.tr/urun/4076...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.www.gaming.gen.tr
Sıvı soğutma olarak da Arctic liquid freezer iii pro 240 fazlasıyla yetecektir. Arctic freezer 36 ile lf 240 pro arasında karar verin.aklımda noctua nh-d15 ve sytche fuma 3 var ama başka önerebiliceğiniz model varmıdır 7800x3D için sıvı soğutmadan vazgeçtim.
Çok pahallı, bunu alcağına lf iii pro 240 alır. Arctic freezer 36 alınır.9800X3D için kullanıyorum çok memnunum.
Akşamları boşta 44-46 derece
Gündüzleri boşta 49-51 derece de takılıyor.
Yük altında -30 CO undervoltlu 53- 61 derecelerde çalışıyor.
Son 5-6 gündür hava hafif serinledi 60 dereceye hiç çıkmadı.
![]()
DeepCool AK620 Zero Dark 2x120mm Fanlı İşlemci Soğutucu Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool AK620 Zero Dark 2x120mm Fanlı İşlemci Soğutucu Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
2 tane Phantom Spirit parası hocam bu.9800X3D için kullanıyorum çok memnunum.
Bu mevsimde;
Akşamları boşta 44-46 derece
Gündüzleri boşta 49-51 derece de takılıyor.
Yük altında -30 CO undervoltlu 53- 61 derecelerde çalışıyor.
Son 5-6 gündür hava hafif serinledi 60 dereceye hiç çıkmadı.
Dereceler sizin ortam sıcaklığınız ve kasanıza göre değişir. 7800X3D biraz daha sıcak olacaktır diye tahmin ediyorum bu değerlerden.
![]()
DeepCool AK620 Zero Dark 2x120mm Fanlı İşlemci Soğutucu Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool AK620 Zero Dark 2x120mm Fanlı İşlemci Soğutucu Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Acilse diye önerdim zaten, alınmayacak bir ürün değil. 7800x3d ne kadar ısınıyor tam bilmiyorum ama ben 7500f ile PA Digital White modelini kullanıyorum. Prime95 testinde 65 derecede tutuyor.Peerless assasin fiyatını hak etmeyen bir soğutucu. Dual towers’a göre çok aşırı mid. Arcticin eski nesil soğutucusuyla aynı performansı veriyor. Freezer 36 daha küçük, daha sessiz, daha şık ve aynı performansı veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıvı soğutma olarak da Arctic liquid freezer iii pro 240 fazlasıyla yetecektir. Arctic freezer 36 ile lf 240 pro arasında karar verin.
7800x3d 120watt tdpye sahip olmasına rağmen 78 wattı geçmiyor. Freezer 36 fazlasıyla yeter.2 tane Phantom Spirit parası hocam bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Acilse diye önerdim zaten, alınmayacak bir ürün değil. 7800x3d ne kadar ısınıyor tam bilmiyorum ama ben 7500f ile PA Digital White modelini kullanıyorum. Prime95 testinde 65 derecede tutuyor.
cooler master hyper halo 622 modelini kullanıyorum boşta 35 oyunlarda 63 65 arası stres testi r23 5 dkka 75 derece sizede şiddetle öneririm. ikinci el bulsanız ömürlüktür.aklımda noctua nh-d15 ve sytche fuma 3 var ama başka önerebiliceğiniz model varmıdır 7800x3D için sıvı soğutmadan vazgeçtim.