16 PRO MAXTEN 17 PRO MAXE GEÇİLİR Mİ?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,125
GEÇEN AY 14 PLUS YETERSİZ KALDIĞI İÇİN ÜSTÜNE 60.000 LİRA DAHA KOYARAK SIFIR 16 PRO MAX ALDIM 23 AY GARANTİLİ HENÜZ
17 PRO MAX 140.000DEN ÇIKACAK DEDİLER 16 ALDIM ŞİMDİ 125TEN ÇIKACAK DİYORLAR EĞER O FİYAT BAREMİNDE ÇIKARSA SİZCE DEĞİŞTİRMELİ MİYİM TELEFONCUYA SORDUM 80E ALIRLARMIŞ BENİM TELEFONU 80E SATINCA BENİM 14 PLUS 20.000E GİTMİŞ OLACAK...
KISACA
SİZCE 17 PRO MAXE GEÇEYİM Mİ
YOKSA BİR YIL DAHA KULLANIP DİREKT 18 PRO MAX Mİ GEÇEYİM?

neden çekeceksin? yetmiyor mu 16 pro max
GEÇEN AY 14 PLUS YETERSİZ KALDIĞI İÇİN ÜSTÜNE 60.000 LİRA DAHA KOYARAK SIFIR 16 PRO MAX ALDIM 23 AY GARANTİLİ HENÜZ
17 PRO MAX 140.000DEN ÇIKACAK DEDİLER 16 ALDIM ŞİMDİ 125TEN ÇIKACAK DİYORLAR EĞER O FİYAT BAREMİNDE ÇIKARSA SİZCE DEĞİŞTİRMELİ MİYİM TELEFONCUYA SORDUM 80E ALIRLARMIŞ BENİM TELEFONU 80E SATINCA BENİM 14 PLUS 20.000E GİTMİŞ OLACAK...
KISACA

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Gerek var mı dostum 16pm ile 17pm arasındaki farkları kullanırken hissetmiyorsun bile. Bugün 13 pro max ile 16 pro max arasında performans açısından fark hissedilmiyor bile sadece özellik farkları var ki 16pm ile 17pm arasında öyle bi özellik farkı da olmayacak tamamen gereksiz.

KISACA
Derde bak derde

KISACA
benim 17 pıro meksim vağrrr 💅💅💅💅💅
demek için alıyorsan gereksiz

KISACA
Knk sana 15 pro Max ten 16 pro maxe geçen biri olarak söylim hiçbir iPhone modelini çıkar çıkmaz almayacaksın yazılımsal hatalar yüzünden telefondan soğuyorsun 16 pro Max seni 5 sene rahat rahat götürürü ama karar senin

Dert bayağı büyük olduğu için arkadaş capsle yazmış galiba.
Gün geçtikçe kazanılan veya ilerleyen bir durum olmuyor donanım konusunda 2 3 5 yıllık telefonlar bile halen yeterli işlem gücüne sahip performans konusunda bir sıkıntın olmayacak, kameran desen zaten fazlasıyla yeterli, batarya desen gününü çıkarıyorsundur eminim çıkarmasan bile %20, %25 gibi batarya boyut farkı olsa neyse diyeceğim zaman geçtikçe şirketler sana verdiği özellikleri keyfine göre sunuyor basit bi şekilde 100 litrelik suyu olan adam geçen sene 1 litre su veriyor bu sene 2 litresini veriyor geri kalanını diğer senelerde keyfine dağıtmak için ayırıyor senin de alman için bunun gibi bir mantık var aşırı gereksiz bir soru olmuş keyfi yükseltiyorsan yükseltebilirsin ama kayda değer bir şey kazanmazsın

telefonum çok eskidi diye 16 pro max almıştım. 85k ya mal oldu. Aklıma geldikçe bir telefona 85k verilir mi dedim. Senin bünyeye can sıkıntısı zuhur etmiş usta. Telefonu koy uyu bence

16 Pro max'in yapamadığı herhangi bir işlem yok ki, niye o kadar masraf edip 17'ye geçesiniz? Param çok harcayacak yerim yok diyorsanız iban verelim hocam sevaptır:ROFLMAO:

KISACA
Gecilir

parayı harcayacak yer bulamıyorum dersen geçilir tabi ama benim gözümde 14 prodan beri aynı telefonu piyasaya sürüp duruyorlar günlük kullanıcı için hiçbir farkı yok

neden çekeceksin? yetmiyor mu 16 pro max
yetiyor. ama telefon iki model üstü çıkana kadar kullanılmalı diye düşünüyorum. planlı eskitmeden dolayı yavaşladığını düşünüyorum. direkt 17 alıp 19a kadar kullanmayı düşündüm
benim 17 pıro meksim vağrrr 💅💅💅💅💅
demek için alıyorsan gereksiz

evden işe işten eve son bir yıldır bi cafede oturup çay içmemişimdir o yüzden istesemde yapamam öyle bir şey :D
Knk sana 15 pro Max ten 16 pro maxe geçen biri olarak söylim hiçbir iPhone modelini çıkar çıkmaz almayacaksın yazılımsal hatalar yüzünden telefondan soğuyorsun 16 pro Max seni 5 sene rahat rahat götürürü ama karar senin
5 sene biraz abartı bence kankam ya 2 yıl ideal yani en fazla 3 yıl daha sonrasına hiç gerek yok bence.
Dert bayağı büyük olduğu için arkadaş capsle yazmış galiba.
Gün geçtikçe kazanılan veya ilerleyen bir durum olmuyor donanım konusunda 2 3 5 yıllık telefonlar bile halen yeterli işlem gücüne sahip performans konusunda bir sıkıntın olmayacak, kameran desen zaten fazlasıyla yeterli, batarya desen gününü çıkarıyorsundur eminim çıkarmasan bile %20, %25 gibi batarya boyut farkı olsa neyse diyeceğim zaman geçtikçe şirketler sana verdiği özellikleri keyfine göre sunuyor basit bi şekilde 100 litrelik suyu olan adam geçen sene 1 litre su veriyor bu sene 2 litresini veriyor geri kalanını diğer senelerde keyfine dağıtmak için ayırıyor senin de alman için bunun gibi bir mantık var aşırı gereksiz bir soru olmuş keyfi yükseltiyorsan yükseltebilirsin ama kayda değer bir şey kazanmazsın
pil genelde yetiyor. güne 100 şarj ile başlıyorum akşam eve döndüğümde 10 15 oluyor günümü çıkarıyor.
telefonum çok eskidi diye 16 pro max almıştım. 85k ya mal oldu. Aklıma geldikçe bir telefona 85k verilir mi dedim. Senin bünyeye can sıkıntısı zuhur etmiş usta. Telefonu koy uyu bence
günün çoğu telefonda geçiyor herkes için öyle bence o yüzden fiyatı çokta takmamak lazım yani bin dolar telefon bin dolar vergi sorun telefonun fiyatında değil hükümetin vergisinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parayı harcayacak yer bulamıyorum dersen geçilir tabi ama benim gözümde 14 prodan beri aynı telefonu piyasaya sürüp duruyorlar günlük kullanıcı için hiçbir farkı yok
bende 17nın rengini tasarımını beğendim birde kamerada güzel değişim olacak diye duydum pil ömrüde baya artacak dendi yani sizin gibi düşünüyorum hatta 14 değil 12den beri aynı neredeyse 17de değişiklik olduğunu düşündüğüm için değişimi düşündüm. hem zaten birader alacak ikimiz beraber gidip 2 tane alırsak fiyattada yardımcı olurlar diye değiştirsem mi diye düşündüm.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,142
Üyeler
183,223
Son üye
yahya0101
Geri