Realme 12 4g bu fiyata değermi

Reaksiyon skoru
38
Bütçe
8999
Şuan mediamarkta 9 bine satılıyor. 8/256 GB modeli, kamerası 50mp ve ois destekliyor ekranı amoled işlemci snapdragon 685 ama o fiyat bandında helio g99 tarzı işlemciler vardı onlara bakmak istemedim onun dışından 5000mAh lık 47 dakkada full şarj olan bir bataryaya sahip sizce bu model bu fiyat için ideal mi yoksa enayimisin olum bu fiyatta şu model var falan diyeceğiniz telefonlar varsa öneriye açığım hayırlı forumlar.

Şuan mediamarkta 9 bine satılıyor. 8/256 GB modeli, kamerası 50mp ve ois destekliyor ekranı amoled işlemci snapdragon 685 ama o fiyat bandında helio g99 tarzı işlemciler vardı onlara bakmak istemedim onun dışından 5000mAh lık 47 dakkada full şarj olan bir bataryaya sahip sizce bu model bu fiyat için ideal mi yoksa enayimisin olum bu fiyatta şu model var falan diyeceğiniz telefonlar varsa öneriye açığım hayırlı forumlar.
Butce 10k altı mı?

Bende fiyatı için birazda cazip gördüm telefonu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama 4 g olması çok sorun teşkil eder mi acaba orasını bilmiyorum Instagram veya YouTube da dolaşırken donma kasma olurmu acaba

TR kayıtlı cihazı türkiyeye geldiği gibi depodan ilk alan benim. Resmim çekildi paylaşıldı hatta. 3-4 sene olmuştur?
Vay be iyimiş o zaman şuanki sorumun tek adamı sensin telefon günlük kullanımda donma kasma yapiyormu özellikle sosyal medya da falan birde şarjı çabuk bitiyor mu onun dışında hala telefonu kullanıyor musun
Ve kamerası ile ekranı nasıl sence sorularım bunlar zaten bunlar dışında telefonda başka bir şey önemli değil

G99 bundan iyi bence Samsung a16 var Ama 6/128. Geçen günde Realme 12 pro modeli 12400e düşmüştü. Acelen yoksa Kasım'da teller düşer diye düşünüyorum

G99 bundan iyi bence Samsung a16 var Ama 6/128. Geçen günde Realme 12 pro modeli 12400e düşmüştü. Acelen yoksa Kasım'da teller düşer diye düşünüyorum
Suanlik lazım onun için birazda acelem var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TR kayıtlı cihazı türkiyeye geldiği gibi depodan ilk alan benim. Resmim çekildi paylaşıldı hatta. 3-4 sene olmuştur?
Kanki sen ne diyosun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,558
Üyeler
184,944
Son üye
edmr
Geri