Çocukken yaptığınız en saçma şey neydi, yazın bakalım… 💩

KlausM

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
ben burnuma nohut sokmuştum :poop:

biz eskiden kirada kalıyorduk ama kendi evlatlarına gibi severdi beni ev sahipleri
zaten sadece 3 katlı binanın içinde anüs bölgemde kurt varmış gibi dolaşırdım işte ev sahibinin kaldığı katta dış kapının karşısında depo gibi bir oda vardı oraya girmiştim bakınırken Erikli şişesi buldum içi dolu su sanıp diktim kafaya meğerse alkolmüş ev sahibinin dairesinde kusa kusa bitiremedim :kekw:

Çocuklen ailem be derse yapardım bu yüzden genelde biryere gidiyim şunla bunla oyniyim dmeey korkardim annem babam kızar diye. Aşıri sessizdim şimdide öyleyim. Ama en iyi anım 7 yaşındayken ilkokulda sessizim diye 4 5 tane çocuk beni sıkıştırıp vurmaya kalkmisti bende hepsini yere dusup ustune sira falan atmistim 1v5 fight atmistim dün gibi hatirlarim okul hayatım boyunca hep iri oldugumdan kimse beni zorbalayamadı.😎

ben burnuma nohut sokmuştum :poop:
Küçükken babannemin bahçesinde ki solucanları bitkilere zararlı sanıyordum ve hepsini toplayıp bardağa koymuştum , sonrasında bardağı bahçe de güneş altında unuttum , ertesi gün geldiğimde solucanlar kurumuştu:uzgunpeepo:

Yazları Yaylalık yerde kalıyoruz ben ve kız kardeşim arıları kola şişeleriyle topluyoruz sonra büyük bidona koyuyorduk kendi kovanımızı yapıyoruz zannediyorduk bidonun neredeyse yarısı dolacak kadar birikiyordu birkaç günde

Küçükken babannemin bahçesinde ki solucanları bitkilere zararlı sanıyordum ve hepsini toplayıp bardağa koymuştum , sonrasında bardağı bahçe de güneş altında unuttum , ertesi gün geldiğimde solucanlar kurumuştu:uzgunpeepo:
Kız kardeşim çamurdan sarma yapıyordu solucanlarıda kurumuş şekilde çıkanları kalıyordu cidden vicdansızlık ( dedi ve danaburnu böceklerin bahçeden toplayıp el arabasına koydu ve 2/3 tane tavuk koydu)

7-8 yaşlarındayken memlekemizde büyük anneannemin yanında kalıyorduk ailece tatile gitmiştik.üyük dedeminde alzheimer ilaçları dışarıda kamelyanın üstündeydi biz kuzenimle aaa renkli renkli şeker bırakmışlar diye bütün ilaçları yedik.Kafalar bir güzel bi güzel kuzenim sağa sola sövüyordu kusunca anca kendine gelmişti ben kusamamıştım 3-4 saat uyutmadılar beni uykum olmasına rağmen şuanlık hala bir sıkıntı yok :D

bahçedeki solucanların bir kısmını şişelere koyup eziyordum bir kısmını da tellere geçirip güneşte kurutuyordum karıncaların kafasını koparıyordum :( keşke hiçbirini yapmasaydım

yaşamaya devam etmek

birine ceviriden kurtce cevap verip senin ana dilin bu degil mi diye sormustum cilgin zamanlarimizdi :D:D:D
1756238871011.webp

Geri