mrdevils61
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
İnstagram reklamında gördüm Beşiktaş Fulya mağazasında açılışa özel ithalatçı garantili fiyat 19,990 TL. İnternette daha ucuza yok sanırım. Almayı düşünenler değerlendirebilir.
Slimden daha iyi değil mi zaten kalın kasa ısı konusundaKoydukları fotoya bak, slim bile değil. İşi bilene yaptırın şunları...
Bitmiştir bellkiİnstagram reklamında gördüm Beşiktaş Fulya mağazasında açılışa özel ithalatçı garantili fiyat 19,990 TL. İnternette daha ucuza yok sanırım. Almayı düşünenler değerlendirebilir.
Alıntıyı görüntüle
31 Ağustos tarihine kadar devam ettiği gözüküyor. Açıklamada stoklarla sınırlı vb. gibi ifadeler de yok ama yine de iletişim numarası varsa arayarak sorulabilirBitmiştir bellki
Konuyu güncelledim. Şimdi instagram adreslerine baktım 5 dakika önce yine playstation paylaşımı yapmışlar. Araştırıp gitmeyenleri mağazaya çekmek için yapıyorlar sanırım. Ya da sosyal medya ekibinin olaylardan haberi yokStok bitmiş
Konuyu güncelledim. Şimdi instagram adreslerine baktım 5 dakika önce yine playstation paylaşımı yapmışlar. Araştırıp gitmeyenleri mağazaya çekmek için yapıyorlar sanırım. Ya da sosyal medya ekibinin olaylardan haberi yok