Arkadaşlar ben de alanlar arasındaydım. Şimdi aradılar beni sistemsel bi hata nedeniyle zaten stokta olmayan bi ürün olduğunu söylediler. Fakat maduriyet için 2 bin liralık bir hediye kupon tanımlicaz dediler. Siparişi de iptal edecekler.
Deme yawLG'den aradılar iptal olacakmış 2000tl kupon vereceklermiş dağılabiliriz.
Herkesinki iptal olmuşValla beyler tv'yi kullanıcam. Şu hayata bir kere geliyoruz zengin olmasakta bir kerelik zengin gibi tv izleyelim. Fenerbahçe benim çocukluğumdan beri hayatım gibi...Turu atlarsak birde tv gelirse gözüm forma falan görmez yani. Söz tv ve maç gelsin forma almaya durumu olmayan birine hediye edicem...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Deme yaw![]()
Daha tv gelmedi maç alınmadı başlarlar hemen durumum yok acıtasyonu yapmayaValla beyler tv'yi kullanıcam. Şu hayata bir kere geliyoruz zengin olmasakta bir kerelik zengin gibi tv izleyelim. Fenerbahçe benim çocukluğumdan beri hayatım gibi...Turu atlarsak birde tv gelirse gözüm forma falan görmez yani. Söz tv ve maç gelsin forma almaya durumu olmayan birine hediye edicem...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Deme yaw![]()
Naapsınlar tv mi hediye etsinler kurnazlık yaptı diye2k kuponu kimnapacak o sitede