🔥İndirim KOŞ LG 75 İnç QNED 8K TV 17.999 TL

Arkadaşlar ben de alanlar arasındaydım. Şimdi aradılar beni sistemsel bi hata nedeniyle zaten stokta olmayan bi ürün olduğunu söylediler. Fakat maduriyet için 2 bin liralık bir hediye kupon tanımlicaz dediler. Siparişi de iptal edecekler.

Valla beyler tv'yi kullanıcam. Şu hayata bir kere geliyoruz zengin olmasakta bir kerelik zengin gibi tv izleyelim 😅. Fenerbahçe benim çocukluğumdan beri hayatım gibi...Turu atlarsak birde tv gelirse gözüm forma falan görmez yani. Söz tv ve maç gelsin forma almaya durumu olmayan birine hediye edicem...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LG'den aradılar iptal olacakmış 2000tl kupon vereceklermiş dağılabiliriz.
Deme yaw :(

Valla beyler tv'yi kullanıcam. Şu hayata bir kere geliyoruz zengin olmasakta bir kerelik zengin gibi tv izleyelim 😅. Fenerbahçe benim çocukluğumdan beri hayatım gibi...Turu atlarsak birde tv gelirse gözüm forma falan görmez yani. Söz tv ve maç gelsin forma almaya durumu olmayan birine hediye edicem...

Herkesinki iptal olmuş

Daha tv gelmedi maç alınmadı başlarlar hemen durumum yok acıtasyonu yapmaya

Laptop alacam, ekran kartsız laptop kampanyasi gelmedi nerdeyse 2 aydır.
Geçen 65inç next tv vardi, almadım, ertesi gün tv bozuldu. O zamandan beri tv kampanyası yok. Ne şanssız adamım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,859
Üyeler
183,022
Son üye
NaXz77
Geri