fcieaksit
80+
- Katılım
- 20 Temmuz 2025
- Mesajlar
- 66
- Reaksiyon skoru
- 18
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #66
başka önerebileceğin hava soğutucu var mı iyi olanlardanPeerless assasin çok mid bir soğutucu. Çift kule tipine göre fazla mid hatta. Freezer 36 tek kule ama aynı performansı veriyorlar. Freezer 36 daha ucuz, daha şık ve daha sessiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka sistemi topladım evine gidip. Bilgisayarı 0 açtım ben yaptım testi. Ne alaka ?
hocam macun en iyisiydi o zaman ben yanlış sürdüm heralde oysaki özene bezene sürmüştüm ne fazla ne az ama dediğim gibi soğutucuyu takarken kaydırarak taktım macun thermalgrizzly duronaut sistem 10 günlük taze dahaSahte falan değil. Hangi testi yaptıysam database’deki 7800x3d’lerden daha iyi ya da aynı performansı verdi. Bu watt değeri sistemden sisteme bileşenden bileşene dalgalanır. Gamers nexus max 86 görmüş mesela. O da pbo açıkken. Kısacası yalan söylediğim yok. Amd 120 watt tdp yazdı diye 120 watt çekicek diye bir şey yok. Al bak benim 9800x3d 150 watta kadar çıkıyor pbo kapalı. Rapor yemişim bi de komediye bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kısacası konu sahibi ya git undervolt yap, termal macun daha iyisini al, fanlarını temizle vs. ya da git arctic lf pro 3 280 al. Micro itx kasa kullanmıyosan 9800x3d’ye hava soğutucu takmak delilik bence.
undervolt yapacağım kasam kocaman
sıvı soğutucu pahalı istemiyorum