🔥İndirim 🔥KS Games Puzzle Çeşitleri 97TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,893

Ekler

• IMG_6050.webp
    IMG_6050.webp
    1.4 MB · Hit: 98
  • IMG_6141.webp
    IMG_6141.webp
    1.6 MB · Hit: 48
Son düzenleme:
arkadaşlar ben aldım hatta bitirdim de hiç memnun kalmadım puzzle parçaları inanılmaz toz döküyor ve sürekli kaşındırıyor . puzzle ı taşırken parçalar çok çabuk dağılıyor aşırı kalitesiz bir şey . renk kaliteleri inanılmaz kötü görseldeki ile alakasız renkler basılmış . ayrıca puzzle resmine bakmak için minnacık bir kutu yolluyorlar gözünüz rahatsız oluyor stant bile çıkmıyor içinden . Kısa ve öz olarak : KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM!

arkadaşlar ben aldım hatta bitirdim de hiç memnun kalmadım puzzle parçaları inanılmaz toz döküyor ve sürekli kaşındırıyor . puzzle ı taşırken parçalar çok çabuk dağılıyor aşırı kalitesiz bir şey . renk kaliteleri inanılmaz kötü görseldeki ile alakasız renkler basılmış . ayrıca puzzle resmine bakmak için minnacık bir kutu yolluyorlar gözünüz rahatsız oluyor stant bile çıkmıyor içinden . Kısa ve öz olarak : KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM!
Puzzle tozları var evet. Ben karton kutusunun üstüne parçaları döktükten sonra ayırıp çırpıyorum. Bunun dışında ben olumsuz bir durum görmedim. Evet parçaları 300-400TL lik puzzle gibi değil. Taşırken dağılabiliyor ama yani fiyatına göre değerlendirmek lazım. Renk kalitesini ben gerçekten beğendim. Yani çok abartmışsın diye düşünüyorum. Pahalı puzzle olanlarda bile yok ki zaten stand dediğin şey. 🤷‍♂️

Son düzenleme:
Puzzle tozları var evet. Ben karton kutusunun üstüne parçaları döktükten sonra ayırıp çırpıyorum. Bunun dışında ben olumsuz bir durum görmedim. Evet parçaları 300-400TL lik puzzle gibi değil. Taşırken dağılabiliyor ama yani fiyatına göre değerlendirmek lazım. Renk kalitesini ben gerçekten beğendim. Yani çok abartmışsın diye düşünüyorum. Pahalı puzzle olanlarda bile yok ki zaten stand dediğin şey. 🤷‍♂️
Anatolian puzzle yapardım hep öncesinde onda çıkıyordu stant renk olarak da kesinlikle abartmıyorum hocam

Anatolian puzzle yapardım hep öncesinde onda çıkıyordu stant renk olarak da kesinlikle abartmıyorum hocam
İşte burada fiyat farkı öne çıkıyor. Bak resimleri ekledim. 1. resim temaya göre bir de ışık var beyaz yukarıda o yüzden parlak. 2. resim çok canlı olduğu açık değil mi ?

kargo olmasa alırdım bir iki tane ama 5 tane almak gerekiyor kargo ücretsiz olsun diye, prem yoksa.

Şunları görünce dönerin 1 tl olduğu ilkokul zamanına gittim gibi oldu

kargo olmasa alırdım bir iki tane ama 5 tane almak gerekiyor kargo ücretsiz olsun diye, prem yoksa.
İlk ay 1TL premio. Kampanyaları takip eden biriysen devamlı fırsatlar oluyor. Yıllığa geçmek çok avantajlı. Bir sürü premio özel etkinlikler oluyor. Mesela ben çok özel buluyorum doğum gününde sana özel hepsipara tanımlıyor. Say say bitmez.

bu sene toplam 4 tane siparişim olmuş, daha çok n11 amazon kullanıyorum. fiyatları pek avantajlı gelmiyor bana, nadiren en düşük fiyat oluyor hb da maalesef.

Hala devam ediyor, taksimli olanı aldım teşekkürler
Ben de üçüncüyü aldım. Seaside Paradise olanın renkleri çok iyi duruyordu onu aldım. Aklımda taksimli olanı vardı da yani başka zaman artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri