Anker Q30 alınır mı?

ben 5-6 aydır kullanıyorum uygulamadan ayarları yapınca ses seviyesi gerçekten mükemmel oluyor ve rahat kulaklık, anc moduda çok güzel çalışıyor, gördüğüm sorun kulak padleri çabuk soyuluyor
Yine de kulaklığı ben çok beğendim ya duymuyorum hiç bir sesi gürültü engelleme açıkken falan
Anc si mükemmel diyemem ama yalıtımı acayip iyi kulaklığın. Anc ile biraz müziğin sesi açınca yanında bomba patlasa duymazsın o derece iyi gerçekten.
Teşekkür ederim bu fiyata zaten daha iyi bir şey bulamam 2300e alıyorum o zaman.

Konuyu hortlatıyorum önceden kullandım satmıştım ama çok beğenmiştim şimdi pc alıyorum masaüstü onda kullanmak için alsam çok mu leş olur sesler veya mikrofon telefonda da kullanırım ama daha çok pc için alıyorum

Konuyu hortlatıyorum önceden kullandım satmıştım ama çok beğenmiştim şimdi pc alıyorum masaüstü onda kullanmak için alsam çok mu leş olur sesler veya mikrofon telefonda da kullanırım ama daha çok pc için alıyorum
mikrofonunu pc de kullanamıyorsun hocam haberin olsun. Kullanmanın bir yöntemi var ama uğraşmaya değmez. Eğer illaki kulaklığı kullanacağım pc de derseniz kablolu bir şekilde ve yanına bir yaka mikrofonu koymanız iyi bir çözüm olabilir.

mikrofonunu pc de kullanamıyorsun hocam haberin olsun. Kullanmanın bir yöntemi var ama uğraşmaya değmez. Eğer illaki kulaklığı kullanacağım pc de derseniz kablolu bir şekilde ve yanına bir yaka mikrofonu koymanız iyi bir çözüm olabilir.
Dongle ile bluetooth bağlayıp kullanamazmıyım.Mikrofon ne alaka onu anlamadım.

Mikrofon ile kulaklık aynı anda düzgün çalışmıyor, mikrofonu iptal edersen sorun yok. Zamanında çok çektim o mevzudan.
Kablo ile bağlasam sağlıklı kullanabilir miyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru dürüst 2000 civari kulaklık bulamadım pc için en son buna yöneldim herkes farklı birsey diyor

Kablo ile bağlasam sağlıklı kullanabilir miyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru dürüst 2000 civari kulaklık bulamadım pc için en son buna yöneldim herkes farklı birsey diyor
Şöyle diyim mikrofona ihtiyaç yoksa ya da kulaklıktakindan başka bir mikrofon kullanırsan hiçbir sorun yok 3 sene falan bunun alt modelini kullandım ses kalitesi falan onda bile süperdi gecikme de aşırı profesyonel olmadığın sürece önemli değil, ben kabloludan farkını bile hissetmedim. Ama mikrofon kullanımı sıkıntı.

Şöyle diyim mikrofona ihtiyaç yoksa ya da kulaklıktakindan başka bir mikrofon kullanırsan hiçbir sorun yok 3 sene falan bunun alt modelini kullandım ses kalitesi falan onda bile süperdi gecikme de aşırı profesyonel olmadığın sürece önemli değil, ben kabloludan farkını bile hissetmedim. Ama mikrofon kullanımı sıkıntı.
Yani birdaha almak istiyorum günlük hayatta da kullanırım çok kullanışlı olur o yüzden bu modeli istedim sadece pc için 2500 vermek pek istemiyorum.Siz dongle ile kullandınız anakartımda bluetooth ve wifi desteği yok dongle ile bluetooth bağlayabiliyormuşum o yüzden dedim.

Yanlış yazdım siz bluetooth olmayan anakartta dongle ile mi kullanınca mikrofon düzgün gitmiyor yoksa direkt wifi bluetooth destekli anakartta mi kullanınca yada direkt kablo ile mi kullandınız?

Yanlış yazdım siz bluetooth olmayan anakartta dongle ile mi kullanınca mikrofon düzgün gitmiyor yoksa direkt wifi bluetooth destekli anakartta mi kullanınca yada direkt kablo ile mi kullandınız?
Q30 diyorsanız kablolu modda calısmıyor mikrofon ayrıca kulaklık kırıldı bende normal kafamdaydı pıt diye bi ses geldi ayar yeri kırılmış malzemesi baya dandik kırılmadan 3-4 ay önce yürürken bile gıcırdıyodu

Q30 diyorsanız kablolu modda calısmıyor mikrofon ayrıca kulaklık kırıldı bende normal kafamdaydı pıt diye bi ses geldi ayar yeri kırılmış malzemesi baya dandik kırılmadan 3-4 ay önce yürürken bile gıcırdıyodu
Ne zaman aldınız sıfır mı aldınız? Yeni üretimler var düzelttiler biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,673
Üyeler
184,201
Son üye
serddar
Geri