Kullandığım PSU R5 3600 E Upgrade De Yeterli Olurmu?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
11,874
Arkadaşlar kullanmış olduğum psu, 12V kanalından 480W veriyor, 550W game garajın Psu. 12V değerinden verdiği değer biraz az gibi malesef en azından 500 iyi olurdu da neyse :D. İlerde bütçem olursa 4. Olmazsa 3 nesil ryzen 5 e geçeceğim. Psu yeterli olurmu?
Ekran kartı GTX 1660.

Arkadaşlar kullanmış olduğum PSU, 12V kanalından 480W veriyor, 550W game garajın PSU. 12V değerinden verdiği değer biraz az gibi malesef en azından 500 iyi olurdu da neyse :D. İlerde bütçem olursa 4. Olmazsa 3 nesil ryzen 5 e geçeceğim. PSU yeterli olurmu?
Ekran kartı GTX 1660.
olur bence ya ekran kartı sabit zaten işlemcilerin tdp leri aynı ama full yükte çekecekleri güç max 10 20w farklı olur bence sorun çıkarmaz ama @RevDeisDou gibi extreme oc yapacaksan belki yetersiz olabilir

480 Watt hayli hayli yeter dostum, sorun yok, kullanabilirsin.
Ryzen 5 3600 değil de Ryzen 5 4600 daha iyi olur çıktığında.
Bakalım knk ilerde bütçe olursa inşallah geçeceğim. :) Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

olur bence ya ekran kartı sabit zaten işlemcilerin tdp leri aynı ama full yükte çekecekleri güç max 10 20w farklı olur bence sorun çıkarmaz ama @RevDeisDou gibi extreme oc yapacaksan belki yetersiz olabilir
3600 alıp stok soğutucu ile OC yapmam yokmu peki? :ROFLMAO:

Bakalım knk ilerde bütçe olursa inşallah geçeceğim. :) Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3600 alıp stok soğutucu ile OC yapmam yokmu peki? :ROFLMAO:
4,1ghz altı değerleri başarısızlık olarka görürüz bu arada bizim gruba bu kadar az oc yapan biri yakışmaz(en kötü @RevDeisDou ile deneye deneye iyi bir değer bulabilirsiniz)(ben voltajsız stok soğutucu ile imzadaki işlemciye 500mhz verdiğime göre sen o anakartla 500mhz i voltaj vererek rahatlıkla yakalarsın)

Peki bana stok soğutucu ile R5 2600 OC si yapabilecek yok mu?

Peki bana stok soğutucu ile R5 2600 OC si yapabilecek yok mu?
Stok soğutucu ile riskli biraz, önce bir stress testi yap değerler iyiyse yavaştan deneme yanılma ile yaparsın ama ben 4GHZ üstünü denemeni önermem. Tabi T6 ultra alıp 4.2 rahatça yaparsın.

Stok soğutucu ile riskli biraz, önce bir stress testi yap değerler iyiyse yavaştan deneme yanılma ile yaparsın ama ben 4GHZ üstünü denemeni önermem. Tabi T6 ultra alıp 4.2 rahatça yaparsın.
Test yaptım yanlış hatırlamıyorsam 70 civarıydı sıcaklık.

Bir sıkıntı olmaz
Ama senden bir ricam var efe, çoğu kişi gamegaraj güç kaynaklarına güvenmiyor buna ben de dahilim.
Kullandığın süreç boyunca yaşadığın sıkıntılar ve iyi yönleri ile inceleme yapabilir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri