16.000TL'ye Kadar Telefon Önerisi

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
16.000
Arkadaşlar pazartesi günü telefon alacağım bütçem en fazla 16 bin baya bir araştırdım ve Samsung a36,poco f4 ve Xiaomi 11T arasında kaldım.Yurtta kaldığım için sürekli telefondayim ve oyun oynuyorum o yüzden işlemci benim için önemli ama kamera çok kullanmıyorum kameranın benim için bir önemi yok sizce bu telefonlardan hangisini almalıyım ya da başka bir telefon öneriniz varmı acil yardım ederseniz çok mutlu olurum

Honor Magic 7 Lite'da bakabilirsin. Bende almayı düşünüyorum bir yakınıma. Bu fiyata başka daha iyisi var mı bilmiyorum.

Honor Magic 7 Lite'da bakabilirsin. Bende almayı düşünüyorum bir yakınıma. Bu fiyata başka daha iyisi var mı bilmiyorum.
Öncelikle bana yeni bir telefon fikri verdiğin için teşekkürler ama 6 gen 1 işlemcisi var bu fiyata alınirmi ki sence
Honor magic 7 lite anne babaya vermelik telefon günlük işler için oyun oynayana yaramaz tek artısı bataryası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar pazartesi günü telefon alacağım bütçem en fazla 16 bin baya bir araştırdım ve Samsung a36,poco f4 ve Xiaomi 11T arasında kaldım.Yurtta kaldığım için sürekli telefondayim ve oyun oynuyorum o yüzden işlemci benim için önemli ama kamera çok kullanmıyorum kameranın benim için bir önemi yok sizce bu telefonlardan hangisini almalıyım ya da başka bir telefon öneriniz varmı acil yardım ederseniz çok mutlu olurum
Honor 400 zorlasanız çok iyi olur

Honor magic 7 lite anne babaya vermelik telefon günlük işler için oyun oynayana yaramaz tek artısı bataryası

Honor 400 zorlasanız çok iyi olur
Bende istiyorumdum onu ama bütçemi aşırı zorlar 16k ya bile zor çıktım:(

Öncelikle bana yeni bir telefon fikri verdiğin için teşekkürler ama 6 gen 1 işlemcisi var bu fiyata alınirmi ki sence

Xiaomi 11T işlemci ile biraz fark var.

Poco'ya baktım da, evet Poco'nun işlemcisi biraz daha iyiymiş.

Bende tam onun için almayı düşünüyorum Magic 7'yi. :D

Performanssa f4
Evet hayatımın çoğu telefonda oyun oynayarak geçiyor nerdeyse.Peki sizce sokakta telefoncularda bu telefonu bulabilirmiyim biraz eski ya o yüzden sordum

Xiaomi 11T işlemci ile biraz fark var.

Poco'ya baktım da, evet Poco'nun işlemcisi biraz daha iyiymiş.

Bende tam onun için almayı düşünüyorum Magic 7'yi. :D
Bende poco f4 kafama yatıyorda internetten almiyicagim sokakta telefonculari gezicem bulamazmışım gibi geliyor

Evet hayatımın çoğu telefonda oyun oynayarak geçiyor nerdeyse.Peki sizce sokakta telefoncularda bu telefonu bulabilirmiyim biraz eski ya o yüzden sordum

Bende poco f4 kafama yatıyorda internetten almiyicagim sokakta telefonculari gezicem bulamazmışım gibi geliyor

Sarı siteden araştırabilirsin. Hem biraz daha uyguna bulabilirsin de. Ne kadar güvenebilirsin bilemiyorum.

Sıfır s21fe snapdragon alabilirsin 16ya ben şuan kullanıyorum tam f/p cihaz

Şimdi baktım da güzel telefonmuş teşekkür ederim.Eğer F4 bulamazsam ona da bakarım galiba benim şu anlık ilk tericihim F4 gibi ama bu da güzelmiş
F4 de sd 870 s21fe de sd 888 var f4 secenek bile degil bi de 2. El

Sarı siteden araştırabilirsin. Hem biraz daha uyguna bulabilirsin de. Ne kadar güvenebilirsin bilemiyorum.
İnternetten almicam sokakta telefonculara bakarım Teknosaya da bakarım belki

F4 de sd 870 s21fe de sd 888 var f4 secenek bile degil bi de 2. El
Hmm o zaman ilk önce s21 fe ararim ama 2022 çıkışı olduğu için sence telefoncularda varmıdır

Geri