drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,216
Youtube dan switche bakın hocam test videosu vardırGrey switch yazıyor Amazon'da ses seviyesi nasıl acaba oyun için alacağım.
Youtube dan switche bakın hocam test videosu vardırGrey switch yazıyor Amazon'da ses seviyesi nasıl acaba oyun için alacağım.
İşte adamım ya hepsi güzel bulduğunu çekKB900L, KB904L, KB884L, Aula F75 hangisi denk gelirse alacam artık
havitte klavye almadın mı ? alamadın mı?KB900L, KB904L, KB884L, Aula F75 hangisi denk gelirse alacam artık
Hayır, niye düşsünsıvı soğutucular her hafta düşüyor mu?
Alamadım. Tam alacam ya aklıma ekran kartına para lâzım deyip iptal ediyorum ya da şimdi tam alacakken stok bitiyor. Bu arada sağol, geteği yok. Membran ile devam edeyim sonra bakarım artıkhavitte klavye almadın mı ? alamadın mı?
klavye çok istiyorsan bende ki sana paslayım havale ile sipariş oluşturdum. daha ödemedim.
benim de tam 6 da işim çıktı stok kalmaz diye havale ile sipariş oluşturdum şimdi de kararsız kaldımHayır, niye düşsün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alamadım. Tam alacam ya aklıma ekran kartına para lâzım deyip iptal ediyorum ya da şimdi tam alacakken stok bitiyor. Bu arada sağol, geteği yok. Membran ile devam edeyim sonra bakarım artık
Paslayim derken KB904L mi?benim de tam 6 da işim çıktı stok kalmaz diye havale ile sipariş oluşturdum şimdi de kararsız kaldımalacak gibiyim
evet bugün başka klavye mi vardıPaslayim derken KB904L mi?
Yanlış anladım. Vallal kendine alacaksan al, ben KB884L'de bekleyebilirim. Ekranı hoşuma gidiyor ama bu da manyetik işteevet bugün başka klavye mi vardı![]()
benim klavyem var çokta gerek yokmuş manyetiğe biraz baktım da. alacaksan al bi daha ne zaman gelir bilinmezYanlış anladım. Vallal kendine alacaksan al, ben KB884L'de bekleyebilirim. Ekranı hoşuma gidiyor ama bu da manyetik işte
kararsızlık muthis bir seybenim klavyem var çokta gerek yokmuş manyetiğe biraz baktım da. alacaksan al bi daha ne zaman gelir bilinmez![]()
Doğru kararYorumları okuduktan sonra Havit marka bir ürün almaktan vazgeçtim.