Tatlı fikri önerisi <3

abi selam öncelikle.. sütlaç yaparmısın
Selam kuzu bakalım aslında sen diyince bı düşünmedim değil diğerin yorumlarına bakam ona göre yapıcam sütlaç ve browni aklımda şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tiramisu kedi dili
Tiramisu dendi de onu da bı düşünem başka biri de demişti sen de diyince bı tadı ağzıma geldi var aklımda

rulo pasta o zaman cok yükselemiyorum ben bu konularda date hayatımda tatlı çok tercih etmedim
Himm himm olabilir çilekli sade kek krema çok şekerli olmicak şekilde güzel olabilir aklımda

Valla benimde aram yok en son kim bilir ne zaman yemişimdir tatlı kaç dakkkadırda düşünüyom sjsjs Kıbrıs tatlısı vardı şokta baya iyi onu kendin yap veya kadife tatlısı falanda olur
Nxkxndlsndslndks sen sanırım hep böyle markette hazır satılan tatlıları fln yiyon ama onlar da şaka yok güzel oluyor canım çektiği zaman

Nxkxndlsndslndks sen sanırım hep böyle markette hazır satılan tatlıları fln yiyon ama onlar da şaka yok güzel oluyor canım çektiği zaman
Bi aralar full işim oydu market tatlı bağımlısıydım ama tabi uzun zaman oldu şimdi işim değil hiç konuya gelecek olursak yapımlarıda zor değil herhalde kolay hatta yapabilirsin bence evet güzel oluyor

Bi aralar full işim oydu market tatlı bağımlısıydım ama tabi uzun zaman oldu şimdi işim değil hiç konuya gelecek olursak yapımlarıda zor değil herhalde kolay hatta yapabilirsin bence evet güzel oluyor
Onlar kolay tatlılar zaten o yüzden pratik şekilde marketlerde satılan tatlılar oluyor üretimi paketlemesi depolanması kolay ondan zaten

Öyle deme bazı tatlılar var ki çok uğraştırıcı emek isteyen zaman alan ince dokunuş ister

Bursa helvası çok sevdiğim bi tatlı değil
profiterol offff canım çekti

Çok sade be canım hiç böyle bi isteğim yok
pate a choux ve kremayı falan kendin yapsan hafif yaratıcılık eklesen kremayı meyveli falan gibi bence gayet renkli bir tatlı olabilir yeter ki iste :D

bi sorum olucak okulunu mu okudunuz yoksa alaylı mısınız?

san sebastian yapabilirsin makaron yapabilirsin bardakta sufle yapabilirsin güzel oluyor aklıma bunlar geldi ama yaratıcı bi profiterol yemek isterdim şuan yapan olsada yesek

pate a choux ve kremayı falan kendin yapsan hafif yaratıcılık eklesen kremayı meyveli falan gibi bence gayet renkli bir tatlı olabilir yeter ki iste :D

bi sorum olucak okulunu mu okudunuz yoksa alaylı mısınız?

san sebastian yapabilirsin makaron yapabilirsin bardakta sufle yapabilirsin güzel oluyor aklıma bunlar geldi ama yaratıcı bi profiterol yemek isterdim şuan yapan olsada yesek
Zaten yemek olsun tatlı olsun en sade bi tatlıya yemeğe bile kendinden ufak dokunuşlar çok fark eder ufak denmiyecek kadar profiterol de aynı şekil onun dışında hayır okumadım direkt okul okumadım ben sebebi ise bu işler hakkında ben tatlı ve yemek yapmayı çok severim ana işlerim bunlar okulu bırakma sebebim ise bunlar için kendime daha çok zaman ayırıp öğrenmem oldu yıllardır bu tatlıcılık olsun Dünya mutfağı olsun çalışıyorum son yazdığın şey olarak ise belki bir gün ben sana yaratıcı ufak dokunuşlu güzel bi profiterol yapabilirim canım <3

Zaten yemek olsun tatlı olsun en sade bi tatlıya yemeğe bile kendinden ufak dokunuşlar çok fark eder ufak denmiyecek kadar profiterol de aynı şekil onun dışında hayır okumadım direkt okul okumadım ben sebebi ise bu işler hakkında ben tatlı ve yemek yapmayı çok severim ana işlerim bunlar okulu bırakma sebebim ise bunlar için kendime daha çok zaman ayırıp öğrenmem oldu yıllardır bu tatlıcılık olsun Dünya mutfağı olsun çalışıyorum son yazdığın şey olarak ise belki bir gün ben sana yaratıcı ufak dokunuşlu güzel bi profiterol yapabilirim canım <3
vay yaparsan yeriz üstad mekan açarsan söyle uğrarım yolum düşerse bi profiterolünü yerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri