20-30 Bin TL Telefon Önerisi

Oyun oynamıyorum sosyal medya, youtube, kamera, film izliyorum çok aktif kullanırsam bile 1 gün yetiyor normal kullanım içerisinde 1 buçuk günü görüyor ios yazılımı çok optimize eşinizin şarjının bitmesi indirilen uygulamalar ve arka planda çalışan uygulamalar ile çabuk bitiyor olabilir ayarlardan bunu ayarlayabilirsiniz.
Bilemedim hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim. Daha yüksek bütçelere daha yeni bir iphone almadıktan sonra eski bir iphone almak içime sinmiyor. Android kısmında daha güncel ve daha uzun süre yazılım ve güncelleme desteği alacak cihazlara yönelmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an tercihlerim arasında
Samsung Galaxy S24 FE
Honor 400 Pro var.

Mi 14T Pro, Iphone 13 ve Poco X7 pro yu eledim.
Bunlar arasında bana yardımcı olursanız sevinirim. Hala karar veremedim yorumlarınızı bekliyorum.
Eğer bütçede kısıtlamaya gidersem Poco X7 pro da düşünebilirim ancak 30-35 k bandında yukarda belirttiğim 2 cihaz arasında hangisini almalıyım.
Yada S25 FE yi beklemeli miyim?

33.499tlye Honor 400 Pro 12/512 denk getirirseniz alin gecin.
Şu an 34.499 TL tercih edilebilir mi bu fiyata?

Son düzenleme:
Bilemedim hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim. Daha yüksek bütçelere daha yeni bir iphone almadıktan sonra eski bir iphone almak içime sinmiyor. Android kısmında daha güncel ve daha uzun süre yazılım ve güncelleme desteği alacak cihazlara yönelmek istiyorum.

Şu an tercihlerim arasında
Samsung Galaxy S24 FE
Honor 400 Pro var.

Mi 14T Pro, Iphone 13 ve Poco X7 pro yu eledim.
Bunlar arasında bana yardımcı olursanız sevinirim. Hala karar veremedim yorumlarınızı bekliyorum.
Eğer bütçede kısıtlamaya gidersem Poco X7 pro da düşünebilirim ancak 30-35 k bandında yukarda belirttiğim 2 cihaz arasında hangisini almalıyım.
Yada S25 FE yi beklemeli miyim?

Şu an 34.499 TL tercih edilebilir mi bu fiyata?

olmasi gereken fiyattan 1.000tl pahali. tercih sizin.

S25feyi bekleme x7 proyu at kamera istiyorsun çünkü s24fe veya xioami 14t yönelin. Yine samsung daha optimize arayüzde

S25feyi bekleme x7 proyu at kamera istiyorsun çünkü s24fe veya xioami 14t yönelin. Yine samsung daha optimize arayüzde
Peki siz Honor 400 pro hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce xiaomi 14t pro mu honor 400 pro mu?

honor almak yerine 14t pro daha mantıklı
Peki sebebi nedir hocam neden 14t pro daha mantıklı biraz açar mısınız konuyu

Peki siz Honor 400 pro hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce xiaomi 14t pro mu honor 400 pro mu?

Peki sebebi nedir hocam neden 14t pro daha mantıklı biraz açar mısınız konuyu
Kamera konusunda burda en tartışmasızı 400

Pil konusundada iyi aslında ama süper değil. Bu konuda s24fe 14t 400 koyarım

Standby konusundaysa 400 14t s24fe derim

Biraz daha araştırdım ve yeni bir modelde bu listeye eklendi ve kafam daha çok karıştı. Bütçeyi biraz daha arttırıp S24 Plus mı alsam acaba diye düşündüm. Peki S24+ cihazında listeye dahil olmasıyla
S24+
Honor 400 Pro
Xiaomi 14T pro
Bu 3 model arasından hangisini almak daha mantıklı olur?
Artık bu 3 cihaz arasından birine karar verip alıcam.
S25 FE nin ilk incelemeleri sonucu söylenen fiyatlara çıkacaksa eğer zaten onu beklemek çok anlamsız olacak.

Konu hala güncel. Bugün yarın karar verip artık telefonu alıcam.
S24+
S24FE
Honor 400 Pro
Xiaomi 14T pro
Tam alamıyla F/P bir telefon olarak hangisini almalıyım bu 4 cihaz arasından?

klişe olabilir ama iphone 13 öneririm kendimde kullanıyorum xiaomi poco vb markalar almanı önermem telefonun yazılımında çok fazla bloatware var samsung s24 fe'de kötü bir seçim değil.
S24 fe almalı bence

S24+
S24FE
Honor 400 Pro
Xiaomi 14T pro
S24+

S24+
S24FE
Honor 400 Pro
Xiaomi 14T pro
Ben olsam s24+ veya s24 fe alırdım Xiaominin yazılımını çok beğenmiyorum ucuz diye kullanıyorum bu fiyatlara çıkacaksam Samsung alırdım

Son düzenleme:
S24 fe almalı bence

S24+

Ben olsam s24+ veya s24 fe alırdım Xiaominin yazılımını çok beğenmiyorum ucuz diye kullanıyorum bu fiyatlara çıkacaksam Samsung alırdım
Peki benim konuyu açtığımda belirtmiş olduğum taleplerim doğrultusunda S24 FE işimi görür mü? S24+ için bu fiyat farkını vermeme değer mi?
Uzun süre kullanımda, uzun ömürlülük ve deneyim olarak S24 FE ile S24+ arasında ne gibi farklar olur?

Peki benim konuyu açtığımda belirtmiş olduğum taleplerim doğrultusunda S24 FE işimi görür mü? S24+ için bu fiyat farkını vermeme değer mi?
Uzun süre kullanımda, uzun ömürlülük ve deneyim olarak S24 FE ile S24+ arasında ne gibi farklar olur?
S24 fe işinizi görür eğer aradaki 11 bin fiyat farkını veririm derseniz siz bilirsiniz ama değmez bence

S24 fe işinizi görür eğer aradaki 11 bin fiyat farkını veririm derseniz siz bilirsiniz ama değmez bence
Bu tercih konusu cidden çok kafa bulandırıcı bir süreç. Şu an ki düşüncem ya telefona yüksek bir bütçe ayırmayıp s24fe alıcam ya da bütçeyi yükseltip s24+ alıcam. İki bütçede de samsung tarafını tercih edicem gibi duruyor.
Honor 400 pro ve Xiaomi 14T Pro da çok hoşuma gitti ama gelen yorumlar beni bu cihazlarda ikileme düşürdü. O sebeple samsunga yöneldim.
Peki şu anda:
S24 FE ortalama 28.5-29k bandında
S24+ ise ortalama 39k bandında
Bu iki cihazda bu paralara alınabilir durumda mı yoksa indirim kampanya vs. olma durumu varmıdır. Biraz daha beklemeli miyim yoksa hemen almalı mıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,092
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri