Hocam kaymakamlığı hemen yanında iş yeri o zaman rica ederim.edevletle işim olmadığı için hiç aklıma gelmedi şifre mevzusu ve sanırım kimlikte fotoğraf lazımmış şifre almak için oda yok bende.Bir şey olmaz. Staj yerin Kaymakamlığa yakınsa 10 dakika izin alıp çıkarttırırsın. Ayrıca artık E-Devlet şifresi falan da al. Okuma yazma bilmeyen insanların E-Devleti var...
Hocam kaymakamlığı hemen yanında iş yeri o zaman rica ederim.edevletle işim olmadığı için hiç aklıma gelmedi şifre mevzusu ve sanırım kimlikte fotoğraf lazımmış şifre almak için oda yok bende.![]()
Bakılıyo nasıl bakılmaz veya kendi e devletinden olmadığı için bakamıyosundur neyse en yakın adliyeye git verirleronların edevletinden kısıtlı şeylere bakabiliyorum ikametgah işini öyle yaptım ama sabıka kaydı bakılmıyor.
Geçen sene tam bu zamanlar üniversiteye geçiyordum ve alabildim. O zamanlar kimliğimde resim yoktu. Alabiliyorsunuz hocam.Yaşadığına emin misin?resim yoksa sicil kağıdı da alamayabilirsin. Tam emin değilim ama.
18 yaş üstüysen banka hesabın varsa internet bankacılığı üzerinden alabilirsin.SELAMÜM ALEYKÜM
Staj için sabıka kaydı lazım fakat kendi e devletim yok nasıl bakacam bi türlü bulamadım.