Acil yardım e devletim yok sabıka kaydımı nasıl bakabilirim

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
739
SELAMÜM ALEYKÜM
Staj için sabıka kaydı lazım fakat kendi e devletim yok nasıl bakacam bi türlü bulamadım.

Kaymakamlığa gidip alabilirsin.

Bir şey olmaz. Staj yerin Kaymakamlığa yakınsa 10 dakika izin alıp çıkarttırırsın. Ayrıca artık E-Devlet şifresi falan da al. Okuma yazma bilmeyen insanların E-Devleti var...

Bir şey olmaz. Staj yerin Kaymakamlığa yakınsa 10 dakika izin alıp çıkarttırırsın. Ayrıca artık E-Devlet şifresi falan da al. Okuma yazma bilmeyen insanların E-Devleti var...
Hocam kaymakamlığı hemen yanında iş yeri o zaman rica ederim.edevletle işim olmadığı için hiç aklıma gelmedi şifre mevzusu ve sanırım kimlikte fotoğraf lazımmış şifre almak için oda yok bende.🫢

Hocam kaymakamlığı hemen yanında iş yeri o zaman rica ederim.edevletle işim olmadığı için hiç aklıma gelmedi şifre mevzusu ve sanırım kimlikte fotoğraf lazımmış şifre almak için oda yok bende.🫢

Yaşadığına emin misin? 🤣🤣 resim yoksa sicil kağıdı da alamayabilirsin. Tam emin değilim ama.

Yaşadığına emin misin? 🤣🤣 resim yoksa sicil kağıdı da alamayabilirsin. Tam emin değilim ama.
Hocam niye yaaa benim kimlikle işim yokki daha 18 olmamışım zaten o yüzden fazla önem vermiyoruz.

Ananın babanın e devletinden bakacan 18 doldurmamışın kendinin olmaması çok normal zaten

Ananın babanın e devletinden bakacan 18 doldurmamışın kendinin olmaması çok normal lazım
onların edevletinden kısıtlı şeylere bakabiliyorum ikametgah işini öyle yaptım ama sabıka kaydı bakılmıyor.

Geçen sene tam bu zamanlar üniversiteye geçiyordum ve alabildim. O zamanlar kimliğimde resim yoktu. Alabiliyorsunuz hocam.

Arkadaşın sorusuna gelirsek anne veya babanın hesabından kendine belge oluşturabiliyorsun.

Cevaplarınız için teşekkürler ederim kaymakamlığa veliler gidip alamaya karar verdim.

Geri