Sonunda Bilgisayar Topladım

Sagend

80+
Reaksiyon skoru
45
Yaklaşık 6 Ay Önce Başladığım Serüvende Dün Gaming Gecesinden Son Parça Ekran Kartını Alarak Bitirmiş Bulunmaktayım. Yorumlarınızı Bekliyorum. Yorumları Seffaflıkla Yapmanız İçin Fiyatlarınıda Ekledim.
Ek Olarak 1. Görselde İşlemcinin Dahili Ekran Kartıyla Sistemi Topladığımda Çektiğim Fotoğrafı Mevcut.
5563.webp

8463.webp

Hayırlı olsun masa küçük gelmiş sanki

pahalı toplanmıs bir sistem 88.000 tl harcanmış sisteme monitörler ekipman hariç çok fayiş

Yaklaşık 6 Ay Önce Başladığım Serüvende Dün Gaming Gecesinden Son Parça Ekran Kartını Alarak Bitirmiş Bulunmaktayım. Yorumlarınızı Bekliyorum. Yorumları Seffaflıkla Yapmanız İçin Fiyatlarınıda Ekledim.
Ek Olarak 1. Görselde İşlemcinin Dahili Ekran Kartıyla Sistemi Topladığımda Çektiğim Fotoğrafı Mevcut.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kardesim sistem on numara olmuş, keyifle, afiyetle, sorunsuz, mavi ekransız kullanman dileğiyle

Ek Olarak 1. Görselde İşlemcinin Dahili Ekran Kartıyla Sistemi Topladığımda Çektiğim Fotoğrafı Mevcut.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun süper gözüküyor.

Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun kanka tek tek topladın sanırım toplama kasa yerine değil mi maşallah mis gibi olmuş

pahalı toplanmıs bir sistem 88.000 tl harcanmış sisteme monitörler ekipman hariç çok fayiş
Faiş Olanlar Nedir Peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun kanka tek tek topladın sanırım toplama kasa yerine değil mi maşallah mis gibi olmuş
Aynen Hocam Toplama Hepsini Tek Tek Aldım 6 Ayda

Geri