yusuf7878
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 966
PSU o fiyatı kesinlikle hak etmeyen bir model. İç bileşenleri o fiyata göre kötü. Yinede hayırlı olsun.Faiş Olanlar Nedir Peki?
PSU o fiyatı kesinlikle hak etmeyen bir model. İç bileşenleri o fiyata göre kötü. Yinede hayırlı olsun.Faiş Olanlar Nedir Peki?
Aldığım Zaman Beyaz Olarak Gidebileceğim Tek Model Oydu Bende Onu Tercih Ettim Dolayısıyla Ha Şimdi Alsam Yüksek İhtimal Yine Gider Onu AlırımPSU o fiyatı kesinlikle hak etmeyen bir model. İç bileşenleri o fiyata göre kötü. Yinede hayırlı olsun.
Beyaz olmasının pek bir anlamı yok. Zaten kasanın altında duruyor. Siyah alınıp beyaz sleeve kablo alınması çok daha güzel olurdu.Aldığım Zaman Beyaz Olarak Gidebileceğim Tek Model Oydu Bende Onu Tercih Ettim Dolayısıyla Ha Şimdi Alsam Yüksek İhtimal Yine Gider Onu Alırım![]()
Beni Cezbeden Şey Bu Psu nun Tüm Kabloları Beyaz O Sebeple Bu Psu Ya Yönelmiştim Aldığım VakitBeyaz olmasının pek bir anlamı yok. Zaten kasanın altında duruyor. Siyah alınıp beyaz sleeve kablo alınması çok daha güzel olurdu.
Sisteminiz hayırlı olsun hocam. Kasayı bende almayı düşünüyorum nasıl memnun musunuz ? Hava akışı vs
çok rahat 5070ti sistem toplacagınız bir sistem ikem siz 5070 li sistem toplamıssınız üstelik ssd ler ayrı ayrı çok fazla para ödemissiniz 4+1 tb ssd alcak iken siz ayrı ayrı 1+480+500 ve 1 tane daha ssd alıp 8k ya yakın para vermissinizFaiş Olanlar Nedir Peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen Hocam Toplama Hepsini Tek Tek Aldım 6 Ayda
990 pro harici 3 ssd eski sistemden kalmaçok rahat 5070ti sistem toplacagınız bir sistem ikem siz 5070 li sistem toplamıssınız üstelik ssd ler ayrı ayrı çok fazla para ödemissiniz 4+1 tb ssd alcak iken siz ayrı ayrı 1+480+500 ve 1 tane daha ssd alıp 8k ya yakın para vermissiniz
Amacım 5070 Ti di ancak dediğiniz gibi beyaz herşeyi değiştiriyorBeyaz sistem dizeceğim diye ekran kartından vermişsin en az 5070 Ti olmalıydı bu bütçenin hakkı.
ama dostum ücret yazmıssıınz onları diyeceksiniz eski sistemden çıkma diye yanlış anlaşılıyor öyle bile olsa gene 5070ti sistem toplarsın990 pro harici 3 ssd eski sistemden kalma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amacım 5070 Ti di ancak dediğiniz gibi beyaz herşeyi değiştiriyor
Teşekkür Ederim Hocam Daha İyileri Sizin Olsun.Maşallah maşallah, çok güzel görünüyor. Güzel günlerde kullan inşallah hocam.![]()
Doğru Toplanabilirdi Ancak Bu Kadar Anca.ama dostum ücret yazmıssıınz onları diyeceksiniz eski sistemden çıkma diye yanlış anlaşılıyor öyle bile olsa gene 5070ti sistem toplarsın