İnceleme 🔥🔥 HEILOS 2 FAZ DEĞİŞTİREN TERMAL PAD İNCELEMESİ 🔥🔥

Evet 0.25mm, mmye aldanmayın. Onla alakası olan bir durum yok. Keza ptmin de 0.25mm varyasyonları düzgün çalışıyor.
Alıntıyı görüntüle
Böyle bir kutuda gelioyr, rahat uygulamak için jelatini vs var. Kutusu baya tatlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer açtığınızda yırtıklar kopuklar varsa değişebilirsiniz. Ben baya uzun süredir bakım yapmamıştım haffi yırtıklar vardı onları değiştim. Siz de thermalright extreme odyssey 2 kullanabilirsiniz baya iyi ürün.
Ptmin 0.25lik versiyonu sadece moddiyde var orası da aşırı pahalı bende ebuy7dan alınma 0.2lik var çok memnunum ama azaldı.Bunu denicem. Bu 40x60 değil mi?
Temudan hiç alışveriş yapmadım dümdüz girip alıyoruz değil mi kupon vs bişeyler ugrasmadan.

Ptmin 0.25lik versiyonu sadece moddiyde var orası da aşırı pahalı bende ebuy7dan alınma 0.2lik var çok memnunum ama azaldı.Bunu denicem. Bu 40x60 değil mi?
Temudan hiç alışveriş yapmadım dümdüz girip alıyoruz değil mi kupon vs bişeyler ugrasmadan.
Evet 40x60 olanı aldım. Direkt tıklayıp alabilirsiniz vergi sitede ödeniyor. Alt limiti geçmek için de sepete rastgele ürün ekleyin istediği tutara kadar alışveriş sonrası hemen iptal edin o ürünü direkt parası geliyor, maks tutar olmadan sip etmiş oluyorsunuz.

ürünü temuda bulamadım satılmıyor olabilir mi artık? türkiyedeki fiyatı 400tl
400tl ise çok daha iyi ama sahte görmüştüm bazı satıcılarda.

Evet 40x60 olanı aldım. Direkt tıklayıp alabilirsiniz vergi sitede ödeniyor. Alt limiti geçmek için de sepete rastgele ürün ekleyin istediği tutara kadar alışveriş sonrası hemen iptal edin o ürünü direkt parası geliyor, maks tutar olmadan sip etmiş oluyorsunuz.

400tl ise çok daha iyi ama sahte görmüştüm bazı satıcılarda.

usta bu ürün sahte midir 1.0mm almak vramler için bir fark oluşturur mu ona göre direkt sipariş vereyim temudakiyle aynı anda gelsin

usta bu ürün sahte midir 1.0mm almak vramler için bir fark oluşturur mu ona göre direkt sipariş vereyim temudakiyle aynı anda gelsin
Gaminggen satıyormuş, sahte değildir. Ekran kartının vramlerinde kaç mm kullanıldığına bakmak için thermalpad.eu sitesine bakabilirsin. İnce veya kalın olursa sıcaklıklarda sıkıntı yaratır.

Gaminggen satıyormuş, sahte değildir. Ekran kartının vramlerinde kaç mm kullanıldığına bakmak için thermalpad.eu sitesine bakabilirsin. İnce veya kalın olursa sıcaklıklarda sıkıntı yaratır.
benim mobil 3050Ti için bir bilgi eklenmemiş sanırım... :D

Son düzenleme:
benim mobil 3050Ti için bir bilgi eklenmemiş sanırım... :D
Mobilse HEILOS2 yi alın termal padi boşverin :D Ciddi fark yaratıcaktır. Hem cpuya hem gpuya yetiyor HEILOS hatta artar bile.

Mobilse HEILOS2 yi alın termal padi boşverin :D Ciddi fark yaratıcaktır. Hem cpuya hem gpuya yetiyor HEILOS hatta artar bile.
hocam konunuzu kirletmek istemiyorum da heilos 2 şu an gümrükte teslimini bekliyorum zaten, sizin 3090ı ben mobil sandığım için vram derdine girdim :D heilos 2 teslim edilince direkt bakım yapacağım ve mobiller için vram pad gerekiyorsa onu da açmışken yapayım diye düşündüm sonra başıma iş açar gibi

hocam konunuzu kirletmek istemiyorum da heilos 2 şu an gümrükte teslimini bekliyorum zaten, sizin 3090ı ben mobil sandığım için vram derdine girdim :D heilos 2 teslim edilince direkt bakım yapacağım ve mobiller için vram pad gerekiyorsa onu da açmışken yapayım diye düşündüm sonra başıma iş açar gibi
Yahu 3090 rog mobile gpu mu var bi de 3fanlı :D Konuyu okusaydın keşke...

Okudum okudum hocam zaten size sorarak Heilos v2 almıştım, siz önerirken hep mobil konuştuğumuz için kafa mobile gitti direkt kusura bakmayın :D
Mobil cihazlarda mucize ayarında çünkü :D Sıvı metal kullanılmayan laptoplarda ciddi fark yaratıyor.

Casper Excalibur İ5 12450H RTX4060 105W cihaza uygulamıştım Mx6 çok iyi olmuştu sonucu.

Ekran kartına nokta, işlemciye ince çizgi şeklinde sürdüm.

Konuya dizüstü kullanıcısı olarak deneyimimi ekleyim, 1-2 saat önce Heilos v2 ürünü CPU ve GPU için uyguladım. HP Victus 16 kullanıyorum ve LoL oyununda ekran kartı 50-55 derecelerde işlemci ise 60-65 derecelerde gezdi (1-2 saat oldu daha dediğim gibi) ETS 2 oyununda ise ekran kartı ve işlemci 65-70 ortalaması ile ilerliyor. (Testleri Omen Gaming Hub'da Performans Modu ve Auto Fan Speed'de gerçekleştirdim.)

7 ay önceki termal macunum bayağı pumpout olmuş ve LoL'de 85-95 derece işlemci ile oynuyordum, ETS 2de ise hem ekran kartım hem de işlemcim 85-95 dereceler arasında seyrediyordu.

Şu an için mutluyum, @freygasm hocam size de teşekkür ederim ürünü keşfetmem konusunda yardımcı oldunuz belki bir arkadaş mesajımı görür de dizüstü bilgisayarı için uygular ve dediğim gibi 1-2 saat oldu olacak daha uygulayalı uzun süreli nasıl bir performans gösterir ben de merak ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,267
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri