1.5 M Aile Araba Önerisi

Tinerci

80+
Reaksiyon skoru
35
2015 model ve üstü
Büyük araba olsun
hasar kaydı ve tramer olmasın
Cok fazla sanayi ile uğraşmim aile arabası olsun i dizel benzin vs fark etmez onerilerinizi bekliyorum kücük hasar kaydı vardır sıkıntı olmaz

Peugeot Rifter
Peugeot 208
Peugeot 508
fiat egea cross

Son düzenleme:
2015 model ve üstü
Büyük araba olsun
Cok fazla sanayi ile uğraşmim aile arabası olsun i dizel benzin vs fark etmez onerilerinizi bekliyorum kücük hasar kaydı vardır sıkıntı olmaz
Kanka İkinci El İstediğin Şartları Sen Bakacaksın Sen Araba Önerisi Değil İlan İstiyorsun Direk Hasar Kayıtsız Burası 2.El Araba Forumu Değil Araba Önerisi İstiyorsan Bu Fiyat Bandında Yaparız 0 Alacaksanda Öneri Yaparlar

2015 model ve üstü
Büyük araba olsun
benzer fiyatlarda 2018 düşük km nissan qasqhai aldık dolu paketten şuana kadar memnunuz bir sorununu görmedik

Çıkış gününü beklersen Togg T10F veya direkt Renault Megane E-Tech - BYD ATTO 3 EV

Megane 4
Toyota Corolla
Volkswagen Passat
Audi A3 Sedan
Ford Focus
Peugeot 508

Sanayiye düsmemek düssen bile cok masraf acmayacak birseyler arıyorsan dediklerim ideal.

Ustası cok,parcası bol,tutulan,sevilen piyasası sürekli olan araclar.

Megane 4
Toyota Corolla
Volkswagen Passat
Audi A3 Sedan
Ford Focus
Peugeot 508

Sanayiye düsmemek düssen bile cok masraf acmayacak birseyler arıyorsan dediklerim ideal.

Ustası cok,parcası bol,tutulan,sevilen piyasası sürekli olan araclar.
aklımda bi kaç mode vardı

GOLF

CEED

ASTRA

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saniyeden kurtulmak istiyorsan elektrikli almanız daha mantıklı fren bakımı ve su kontrolü yapıp yoluna bakılacak araçlar.
hocam sanayi dediğim masraf açmasın bana cok fazla yoksa tabi araba bu sanayiye gidecek

2015 model ve üstü
Büyük araba olsun
Aradıklarına en çok uyan tucson,sportage,crv

Saniyeden kurtulmak istiyorsan elektrikli almanız daha mantıklı fren bakımı ve su kontrolü yapıp yoluna bakılacak araçlar.
Durup duruken yanabiliyor olması benim için kırmızı çizgidir. Hangi markanın ne zaman yanacağı belli olmuyor. Evet yanma oranı düşük ama bu ihtimal hep aklımın bir yerini kurcalıyor.

Konu sahibinde nissan harici japon markalarına bakmasını öneririm. En sorunsuz araçlar bu grupta.

aklımda bi kaç mode vardı

GOLF

CEED

ASTRA

hocam sanayi dediğim masraf açmasın bana cok fazla yoksa tabi araba bu sanayiye gidecek
HYUNDAI Tucson veya KIA Sportage 1.6CRDI diyebilirim

Durup duruken yanabiliyor olması benim için kırmızı çizgidir. Hangi markanın ne zaman yanacağı belli olmuyor. Evet yanma oranı düşük ama bu ihtimal hep aklımın bir yerini kurcalıyor.

Konu sahibinde nissan harici japon markalarına bakmasını öneririm. En sorunsuz araçlar bu grupta.
Dediğim araçlar da şuana kadar öyle bir olay yaşanmadı.

Motoru yanıp yolda bırakmasından daha zor bir ihtimal diyebilirim :D

dirket model olarak yazarsanız daha iyi olur çünkü hiç anlamıyorum bu işlerden

Çıkış gününü beklersen Togg T10F veya direkt Renault Megane E-Tech - BYD ATTO 3 EV
Yeni cıkıcak bir arabaya 1.5mn para baglamak riski bana mantıklı gelmiyor zamanında Togg dan cok magdur olan insan gördük yenisindede sorun cıkmayacagı ne mechul bence araba cıkıp bir süre yollarda görüldükten sonra alınması daha dogru.

BYD'ye gelecek olursak alt takım olarak sase olarak rezalet bir arac kos koca arabada incecik bir alt takım var Toyota yetkili servisinde calıstım bir süre 6500 km'de BYD ye motor yaptıgımızı biliyorum,Aks kolu kırılıp gelen bir sürü BYD vardı.Kapıya koyulmayacak bir arac.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri