🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

1757419770074.webp

bune? çok saçma

nasıl yapıcam bilmiyorumki zaten kuponuda ben uygulamadım kendi uyguladı ilk fotoğrafta attığım gibi 500 küsür gözüküyodu şimdi 2k
1757420481966.webp

kuponları yazan kısımdan 70liği seçiceksin puanları da giriceksin.

Beyler indirim nasıl kazanılıyor süreci başından detaylı anlatabilecek birisi var mı mümkünse özellikle son zamanlarda alanlardan?

70 i seçince 1145 oluyo fiyat 60ı seçince 913 tl oluyor sheln puanı bende yok nasıl kasıyoruz ki bunları alışveriş yapmak mı lazım sadece
mobilden gir puan kısmına tıklar orda çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler indirim nasıl kazanılıyor süreci başından detaylı anlatabilecek birisi var mı mümkünse özellikle son zamanlarda alanlardan?
süreç basit
yeni hesap aç kayıt ol
121 puan topla puan kısmından
ürünü seç sepete ekle puanlara tıklayıp hepsin kullan yap şuan 765 civarına düşüyor.

mobilden gir puan kısmına tıklar orda çıkıyor

süreç basit
yeni hesap aç kayıt ol
121 puan topla puan kısmından
ürünü seç sepete ekle puanlara tıklayıp hepsin kullan yap şuan 765 civarına düşüyor.
topladım da 120 oldu 1 nerden toplycam e posta doğruladım vs

833 e kadar düştü max verilirmi bu mikrofona bu para

Son düzenleme:

833 e kadar düştü max verilirmi bu mikrofona bu para
mobilden gir daha da düşer 1 puan içinde mobilden giriş görevini tamamlaman lazım puan kısmına tıkla gir alırsın zaten

mobilden gir daha da düşer 1 puan içinde mobilden giriş görevini tamamlaman lazım puan kısmına tıkla gir alırsın zaten
tamamdır şuan da 762 ye kadar düştü peki asıl soru alınır mı? bu paraya sanki fifinenin daha iyi bir modeli 1100 tl mi vardı forumda herkes atıyordu

tamamdır şuan da 762 ye kadar düştü peki asıl soru alınır mı? bu paraya sanki fifinenin daha iyi bir modeli 1100 tl mi vardı forumda herkes atıyordu
bu paraya alınır başka model atıldığını hatırlamıyorum

Bende sipariş ettim, bana 847TL'ye geldi mobilden denedim bir şey değişmedi! Bu fiyata bile bedava bence...

Geri