Telefon Alacağım Görüşlerinize İhtiyacım Var

A serisi neden önerilmiyor hocam baktığımız zaman kullananlar genellikle hep memnun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link atabilir misin ben 22den aşağı bulamadım
128 lik olanmış hocam
Kusura bakmayın
Honor 400 öneririm
Bende bir honor kullanıcısı olarak çoook memnunum

A serisi neden önerilmiyor hocam baktığımız zaman kullananlar genellikle hep memnun

Link atabilir misin ben 22den aşağı bulamadım
A serisi eşşek
S serisi at
Hangisine binmek istersin hocam? S serisi amiral gemisidir zirvedir samsungda. Karar senin hocam

4 yıllık Redmi maceramı geride bırakıp Kasım ayında yeni bir telefon almak istiyorum. Maksimum 20.000 bütçe var bir lira üstüne çıkamam. Aklımda Galaxy A36 ve A55 var. Kağıt üzerinde A55 daha güçlü gözüküyor (%15 civarı). Normal kullanımda bunu hisseder miyim zannetmiyorum. Oyun oynayan biri değilim Instagram, YouTube, WhatsApp bi de kamerası günü kurtarsın yeterli standart kullanıcıyım. Bu paraya evet Poco'dur Xiaomi'dir Techno'dur falan kağıt üzerinde daha güçlü cihazlar var ama esas meselenin yazılımda olduğunu düşünüyorum. 8 yıllık bir Xiaomi kullanıcı olarak artık Samsung denemek istiyorum bir de ben göreyim şu yazılım kalitesini. Nitekim gönlüm A36'dan yana hem SD olması hem 45W desteklemesi hem de A55'e göre 1 yıl daha fazla güncelleme alacak olması beni cezbediyor ama bir de sizin görüşünüzü alayım.
Honor 400 o bütçede daha mantıklı olabilir

A serisi eşşek
S serisi at
Hangisine binmek istersin hocam? S serisi amiral gemisidir zirvedir samsungda. Karar senin hocam
Herkes ata binmek ister ama eşşekde at kadar olmasada atın yaptığının biraz kötüsünü yapar.ikinci el düşünmüyarsanız şahsen benimde fikrim herzaman her konuda sıfır olanı maalesef kimseye güven kalmadı hiçbir konuda a56 ya yetiyorsa bütçe a56 yetmiyorsa ben olsam şahsen biraz daha bütçeyi yükseltmeye çalışırdım a56 için.a36 ile kamera konusunda ve malzeme konusunda fark hissedilir derecede zaten oyun konusunda bilemem ama.

A56'da 20 bine gerileyebiliyor. Sadece S seridi önerenler ne yaşıyor anlamıyorum. Haksız da değiller bana görede ikinci el S23+ daha mantıklı

Hocam a56 bakmıştım ama 2k geçiyor bütçeyi onu alamıyorum. Honora bakacağım çok iyi gözüküyor

Poco özellikler bakımından çok güçlü bir cihaz evet ama adamlar donanımı iyi yapacağım diye kameradan çok kısmışlar o bütçedeki bir telefon için çok daha iyi kamerası olan telefonlar var ben oyun oynamak veya ağır işler yapmadığım için Pocoya bulaşmak istemedim çünkü 8 yıldır Xiaomi kullanıyorum aynı üreticinin telefonu ve yazılımı o kadar kötü ki bıktım diyebilirim
Benimde telefon baktığım ara a55 ve honor400 onerilmisti ama honorun tasarımı hosuma gitmedigi ve samsung almak istedigim icin a55 tercih etmistim. Honor 400'ün çoğu konuda a55 ten iyi olması gerek

Haklı

S serisinin akıcılığj ve coğu özelliği a serisinde yok

En basitinden ekran kaydedici
Ekran kaydedici redmide bile var

Benimde telefon baktığım ara a55 ve honor400 onerilmisti ama honorun tasarımı hosuma gitmedigi ve samsung almak istedigim icin a55 tercih etmistim. Honor 400'ün çoğu konuda a55 ten iyi olması gerek
200 modelinin kamera tasarımını hiç beğenmedim çirkin duruyor ama 400 modeli gayet güzel bence kompakt bir tasarımı var iPhone 16ya benziyor hatta

Ekran kaydedici redmide bile var

200 modelinin kamera tasarımını hiç beğenmedim çirkin duruyor ama 400 modeli gayet güzel bence kompakt bir tasarımı var iPhone 16ya benziyor hatta
Samsungdada var ama a5x serisinde var önceki a3 2 1 bilmem ne 0x lerde yok. Sebebi kısıtlama eklemesi samsungun. Ondan A serisi 5x değilse önermem asla 5xte birtek animasyonlar kısıtlı

Geri