''Wolfred!ghT
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,422
Soruda dediğim gibi basımı bulunmayan bir kitabı ticari amaçsız, satış amacı gütmeden, basmak (sadece 1 kopyası olacak şekilde) yasal mıdır?
degilSoruda dediğim gibi basımı bulunmayan bir kitabı ticari amaçsız, satış amacı gütmeden, basmak (sadece 1 kopyası olacak şekilde) yasal mıdır?
Normalde bir kitabı çoğaltmak ticari amaçla yapıldığı için şuç teşkil eder diye düşünmüştüm.degil
Bunun için davalık olursam sıkıntı.Yani bence yasal sonuclarini dusuneceginiz bir mevzu degil cikarttirin gecin.
Bu ulkede bir yazarin bir bireye basimdan kaldirilmis bir kitap icin telif davasi actigini/acacagini hic dusunmuyorum. Dedigim gibi basin gecin.Normalde bir kitabı çoğaltmak ticari amaçla yapıldığı için şuç teşkil eder diye düşünmüştüm.
Bunun için davalık olursam sıkıntı.
Teşekkürler hocam.Bu ulkede bir yazarin bir bireye basimdan kaldirilmis bir kitap icin telif davasi actigini/acacagini hic dusunmuyorum. Dedigim gibi basin gecin.
hangi kitapTeşekkürler hocam.
hangi kitap
Böyle niş bir kitabı bende okumak isterim merak ettim şuanGaliba Küçük Prens.
Küçük Prens'in Antep ağzı ile yazılmış kitabı lazım.
Namı değer "Güccük Pirens".
Nerede bulabilirim?
Neredeyse her yere baktım.
(Yayınevine ulaşıp bastıracağım son çare olarak.)
- ''Wolfred!ghT
- Cevaplar: 2
- Forum: Kitaplar
Böyle niş bir kitabı bende okumak isterim merak ettim şuan![]()
Değil ama kimse bunu iplemez gidip meydanda bağırman gerekiyor buradan başına iş gelmesi içinSoruda dediğim gibi basımı bulunmayan bir kitabı ticari amaçsız, satış amacı gütmeden, basmak (sadece 1 kopyası olacak şekilde) yasal mıdır?
Hocam küçük prensi okudum zaten önemli olan guccuk pirensKitap bu ama orjinali. Nadirkitap'da "Güccük Pirens" var. Çok pahalı haliyle.