Saat seçimi için yardım

Dostum kişiye göre değişir ama elimde bir Samsung watch 4 classic bir de Casio duro var Casio takıyorum yani her özelliğini kullanacaksan al ama yoksa önermem saat saattir

Her şeyi üreten markalardan uzak dururum ben. Projeksiyondan akıllı saate, mousedan klavyeye uzanan bir yelpaze olmamalı.

Dostum kişiye göre değişir ama elimde bir Samsung watch 4 classic bir de Casio duro var Casio takıyorum yani her özelliğini kullanacaksan al ama yoksa önermem saat saattir
Casio biraz hırpalı hocam bakımı fazla tutarsa diye alternatif bakıyorum temizlemesi ve ciziklerin giderilmesi lazım kalıcı eziklikte var cam yanı çerçevede sorun o olmadı casio 2.elde satıp üstüne az daha koyup sıfır alcam veya bakım uyguna gelirse bakım yaptırtıcam

kardom bunun aynı model beyaz rengi var bende inan çok güzel fakat diğer akıllı saatlerde kardo araba yarışı gibi oyunlar varken bunda yok yani kardom inanabiliyon mu yok bu yüzden de kimseye al demiyorum fakat oyunu takmam diyorsan kaliteli yani şarjı çok rahat kardo 4-5 gün gidiyor arama falan yapmazsan da daha uzun gider bilgine kardo

kardom bunun aynı model beyaz rengi var bende inan çok güzel fakat diğer akıllı saatlerde kardo araba yarışı gibi oyunlar varken bunda yok yani kardom inanabiliyon mu yok bu yüzden de kimseye al demiyorum fakat oyunu takmam diyorsan kaliteli yani şarjı çok rahat kardo 4-5 gün gidiyor arama falan yapmazsan da daha uzun gider bilgine kardo
bana kaliteli şık bir şey lazım oldugundan gönderdim zaten

bana kaliteli şık bir şey lazım oldugundan gönderdim zaten
kardom o zaman gönül rahatlığıyla öneririm gayet şık duruyor ve anlık kordon değişimi yapabiliyorsun harbiden takım elbise ile giymek için almıştım ben akıyor yani gayet güzel duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,581
Üyeler
185,128
Son üye
İnsanazor1
Geri