PSU Kabloları Tam Girmiyor

HOKFMK

80+
Reaksiyon skoru
27
PSU ile gelen kabloları ne kadar bastırırsam bastirayim girmiyor, saatlerdir deniyorum hep boşluk kalıyor.

Ne yapacağımı bilmiyorum, lütfen yardımcı olun

Ekler

• Screenshot_20250918-013059__01.webp
    Screenshot_20250918-013059__01.webp
    345.5 KB · Hit: 32
Biraz zorlamayı dene, enermax zor giriyor, klipse basılı tutarak sok.

Biraz zorlamayı dene, enermax zor giriyor, klipse basılı tutarak sok.
Saatlerdir deniyorum. Parmaklarım acıyor, anakart kablo girişine zarar verdim diye korkuyorum. Çok zorlandım yine de hiç bir giriş oturmuyor

kardom yeni ürün bu kokusu geldi burnuma takarken hayvan gibi bastırman gerekiyor bazı modellerde yoksa girmiyor ben psu yu kırarım diyene korktuydum ama o kuvvete rağmen zor girdiydi kardo

kardom yeni ürün bu kokusu geldi burnuma takarken hayvan gibi bastırman gerekiyor bazı modellerde yoksa girmiyor ben psu yu kırarım diyene korktuydum ama o kuvvete rağmen zor girdiydi kardo
PSU girişleri için tüm gücümle zorladım yine girmedi, anakartın kablo girişini bu kadar zorlasaydım net kırılırdı.

Daha fazla zorlamak harici başka bir çözüme ihtiyacım var... ki PSU kablo girişini kırarmışcasına tüm gücümle zorladım.

PSU girişleri için tüm gücümle zorladım yine girmedi, anakartın kablo girişini bu kadar zorlasaydım net kırılırdı.

Daha fazla zorlamak harici başka bir çözüme ihtiyacım var... ki PSU kablo girişini kırarmışcasına tüm gücümle zorladım.
kardom düz uclu tornavida ile vurarak yap olmazsa ama kardo wd-40 varsa elinde o da iş görür

Çekince geri çıkmıyorsa bence sorun değil

Kabloların ucuna göre veya mandaların gireceği tarafa doğru, doğru şekilde taktığından emin isen zorlaman lazım evet, taa ki o klips dingg gibi hafif tel sesi? Veya click sesi gibi tam oturana kadar. Ters takmadığın sürece bir şey olmaz. Bir de kabloyu çok bükmediğin sürece. Kabloların uçlarını bükmeyi hiç sevmem.

PSU ile gelen kabloları ne kadar bastırırsam bastirayim girmiyor, saatlerdir deniyorum hep boşluk kalıyor.

Ne yapacağımı bilmiyorum, lütfen yardımcı olun
Tam oturtmalısın öyle olmaz. Biraz yan yan bastır mutlaka girecektir yeni üründe olur. Bende de Enermax var böyle zor giriyor ama sağlam oluyor girdiğinde.

BEYLER YAPTIM

Ayağa kalkıp kasayı göğusume dayadım, bir elimi kabloyu diğer elimi PSU/Anakartın arkasından ittirirken, kabloyu çok ama çok fazla bastırarak ve sallayarak sanki kıracakmışcasına 5-10 saniye boyunca zorladım. Tık diye girdi namussuz. Şok oldum, bastırırken planım kırmak ve iadeye göndermekti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten daha fazla bastır önerileriniz işe yaradı, sağ olun.

BEYLER YAPTIM

Ayağa kalkıp kasayı göğusume dayadım, bir elimi kabloyu diğer elimi PSU/Anakartın arkasından ittirirken, kabloyu çok ama çok fazla bastırarak ve sallayarak sanki kıracakmışcasına 5-10 saniye boyunca zorladım. Tık diye girdi namussuz. Şok oldum, bastırırken planım kırmak ve iadeye göndermekti.

Gerçekten daha fazla bastır önerileriniz işe yaradı, sağ olun.
jsjsjsjsj

bir de onu çıkarması var :devilish:

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Biraz ekmek ye aw.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,780
Üyeler
184,052