📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

çok ufak bi pürüzü var sadece ekran kartındaki asusun a'sını bokehlemeyi unutmuş :D
Aslında evet unutmuş gibi ama bir yandan o alan derinliğini kademeli veriyor gibi göstermiş bence daha iyi olmuş öyle ama soluna bakınca orası bokehlide olur o kadar. Hoş olmuş bence.

Aslında evet unutmuş gibi ama bir yandan o alan derinliğini kademeli veriyor gibi göstermiş bence daha iyi olmuş öyle ama soluna bakınca orası bokehlide olur o kadar. Hoş olmuş bence.
çok takılmamak lazım performansı gayet yerinde :D

Ufak bir setup güncellemesi :peepokalp:
LCD ekranlı sıvı soğutmayla canavar gibi olmuş. bende arctic II var. lcd ekransız çoğu setup güzelliği bozuluyor gibi hissediyorum. ama gidip 5k ekstra masrafta yapmak istemiyorum.

LCD ekranlı sıvı soğutmayla canavar gibi olmuş. bende arctic II var. lcd ekransız çoğu setup güzelliği bozuluyor gibi hissediyorum. ama gidip 5k ekstra masrafta yapmak istemiyorum.
amacım sırf estetik görüntü içindi ve şartlarımdan birisi lcd ekran diğeri de argb radyatör fanlarıydı. performansıda daha iyi zaten kule tipinden zaten. stress tesinde 115 120 watt civarlarında 57 dereceyi geçmedi. 5k verdiğime hiç üzülmedim valla öneririm :D

Screenshot_2025-09-16-10-16-32-374_com.miui.videoplayer.webp

ekstra eklemeler yaptım şuanda böle ztn 360mm soğutucu var ama ekstra 5k bozulmamışken vermek saçma geliyor sadece.

Günaydın, arkaplan nihayet geldi dün akşam yaptık sırada ambilightın gelmesi kaldı gelince onu da kurup masayı bir güzel toplayıp öyle yeniden paylaşıcam.
IMG_0838.webp

Ekler

• IMG_0846.webp
    IMG_0846.webp
    642 KB · Hit: 61
Geri