PC sorun incehesap montaj

bakac

80+
Reaksiyon skoru
7
İncehesaptan aldığım PC geldi açtım böyle montajı doğrumu yoksa benmi yanlış biliyom

Ekler

• 1000023533.webp
    1000023533.webp
    709.1 KB · Hit: 40
  • 1000023532.webp
    1000023532.webp
    1.1 MB · Hit: 36
İncehesaptan aldığım PC geldi açtım böyle montajı doğrumu yoksa benmi yanlış biliyom
onu hiçbir firma öyle yollamaz bence yollasalar bile altına üstüne sünger koyarlar kırılmış o yamulmış falan camı açıp foto atsana

Soğutucuya takılı olması gerek fan cortlamış aç kontrol et.

Kral yarın bir tanıdık var pcden anlayan onun yanına goturcem bir sıkıntı var derse geri yollicam
yaptığın mantıksız bir hata geri yolla adam gibi yenisini göndersinler illa zarar almıştır anakart işlemci falan baksana kule tipi nasıl eğilmiş

yaptığın mantıksız bir hata geri yolla adam gibi yenisini göndersinler illa zarar almıştır anakart işlemci falan baksana kule tipi nasıl eğilmiş
Haklısın aslinda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade talebi yerine tam olarak ne yazayım yardımcı olurmusunuz

Haklısın aslinda

İade talebi yerine tam olarak ne yazayım yardımcı olurmusunuz
Konu: Kırık Kule Tipi Soğutucu ile Gelen Ürün Hakkında İade Talebi

Merhaba İncehesap.com Müşteri Hizmetleri,

Geçen gün (sipariş numaranız ekleyin) numaralı siparişim ile, siparişini verdiğim oyuncu kasasını aldım. Ancak, ürünü açtığımda kule tipi soğutucusunun kırık olduğunu fark ettim. Ürünün kutusunda herhangi bir dış hasar gözlemlemedim, fakat içindeki soğutucu parçasının fiziksel olarak zarar gördüğünü net bir şekilde görebiliyorum.

Konuya ilişkin acil çözüm talep etmekteyim. Lütfen ürünü iade etmek ya da tarafıma sağlam bir şekilde yenisiyle değiştirilmesini sağlamak için gerekli adımları atmanızı rica ediyorum.

Gerekli işlemlerin yapılabilmesi için fotoğrafları ekte sunuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İyi çalışmalar dilerim,
[Adınız Soyadınız]
[İletişim Bilgileriniz]

Geçen gün (sipariş numaranız ekleyin) numaralı siparişim ile, siparişini verdiğim oyuncu kasasını aldım. Ancak, ürünü açtığımda kule tipi soğutucusunun kırık olduğunu fark ettim. Ürünün kutusunda herhangi bir dış hasar gözlemlemedim, fakat içindeki soğutucu parçasının fiziksel olarak zarar gördüğünü net bir şekilde görebiliyorum.

Konuya ilişkin acil çözüm talep etmekteyim. Lütfen ürünü iade etmek ya da tarafıma sağlam bir şekilde yenisiyle değiştirilmesini sağlamak için gerekli adımları atmanızı rica ediyorum.

Gerekli işlemlerin yapılabilmesi için fotoğrafları ekte sunuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İyi çalışmalar dilerim,
[Adınız Soyadınız]
[İletişim Bilgileriniz]
Adamsin

İyi çalışmalar dilerim,
[Adınız Soyadınız]
[İletişim Bilgileriniz]

Burdan mi olusturcam değişimi iade etmek istemiyorum bu fiyata tekrar bulabileceğimi dusunmuyorum

Ekler

• 1000023575.webp
    1000023575.webp
    66.2 KB · Hit: 7
Adamsin

Burdan mi olusturcam değişimi iade etmek istemiyorum bu fiyata tekrar bulabileceğimi dusunmuyorum
aynen değişim istiyorsan öyle yap inşallah kabul ederler yoksa bu iş seni yorur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri