Shein indirimli ürünler

çok güzel kahve ekipmanları aldım. güvenebilsem portafiltre bile alacaktım ama uymuyormuş sanırım. gelebilirse çok sevinirim. gelsin lütfen :D :D

5 kere kullanılmadığına emin olmama rağmen hatta değiştirsemde bu hatayı veriyor başka bu hatayı alan var mı yakın zamanda? Geçen böyle hata vermiyordu :D
"Türk gümrük politikasına göre adresiniz ve kimlik numaranız 30 gün içinde 5'ten fazla siparişte kullanılmıştır. Lütfen değiştirin."
adresi değiştir hocam atıyorum xxx sokak derken xxx skak diye yaz düzelir aynı adresi girincede öyle yapıyor

Sizde fena kıymışsınız hocam paraya :D simgot ea500lmyi büyük umutlarla aldım ama bassının kötülüğü fena üzdü beni maalesef aşırı bass seven biriyim o yüzden hiç tatmin etmedi. Olmadı ablam gelene kadar castor bass pro ile idare ederim gelirken sağlam bassı olan birtane kulaklık getirtirim 100euroya felan. Ea500lm çok üzdü beni maalesef.
Hmmm, araştırmaları yapıp denediysen tabi yapacak bir şey yok :D
ustalar siz bilgili gibisiniz de ben şu anda iphone 5 kablolu kulaklığı kullanıyorum öylesine ama bu indirimlerde sağlam ürünler varmış 300-400 TL'ye falan böyle valorant csgo pubg gibi oyunlarda sırıtmayacak (efsane performans beklemiyorum) bir kulak içi kulaklık önerebilir misiniz?

ustalar siz bilgili gibisiniz de ben şu anda iphone 5 kablolu kulaklığı kullanıyorum öylesine ama bu indirimlerde sağlam ürünler varmış 300-400 TL'ye falan böyle valorant csgo pubg gibi oyunlarda sırıtmayacak (efsane performans beklemiyorum) bir kulak içi kulaklık önerebilir misiniz?
KZ KZ Castor - Kulak İçi İzleme Kulaklıkları, HiFi Sınıfı Bas Kulaklıklar, Gelişmiş Harman Bas Efekti, Ayarlanabilir Ses, Gürültü Önleyici IEM, Çift Dinamik Sürücülü Kablolu Kulaklıklar, 2PIN-C Çıkarılabilir Kablo, Şarkıcılar ve Müzisyenler İçin Uygun (Siyah)
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
34

Bundan alabilirsin hocam bende 80dolarlik simgot ea500lm vardı hiç hoşuma gitmedi bide bunu aldım bunu denicem :D bass seviyorsan siyah rengini al sevmiyorsan gümüş rengini al. İlk kullanıcı indirimi ile puanları birleştirirsen 300tlye felan geliyor performansıda gayet yeterli diyorlar.

KZ KZ Castor - Kulak İçi İzleme Kulaklıkları, HiFi Sınıfı Bas Kulaklıklar, Gelişmiş Harman Bas Efekti, Ayarlanabilir Ses, Gürültü Önleyici IEM, Çift Dinamik Sürücülü Kablolu Kulaklıklar, 2PIN-C Çıkarılabilir Kablo, Şarkıcılar ve Müzisyenler İçin Uygun (Siyah)
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
34

Bundan alabilirsin hocam bende 80dolarlik simgot ea500lm vardı hiç hoşuma gitmedi bide bunu aldım bunu denicem :D bass seviyorsan siyah rengini al sevmiyorsan gümüş rengini al. İlk kullanıcı indirimi ile puanları birleştirirsen 300tlye felan geliyor performansıda gayet yeterli diyorlar.
zsn pro 2 ürünü nasıldır hocam? o da yakın fiyatlarda sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,886
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri