Moza R5 Yoksa Logitech Rs50 ?

Reaksiyon skoru
83
geçen bir konu açmıştım moza R5 yükselteyimi diye dedimki biraz daha araştırayım Logitech Rs50 direct drive bir set çıkarmış yeni nesil vites falan aşırı hoşuma giti işte isterseniz el fireni yapabiliyorsuz vitesi falan tek sıkınıtı moza r5 30 bin tl bu set pedalar ile 50 bin tl ama yurt dışından almam gerek daha türkiyede yok ne yapmamı önerisiniz aman direkt al moza 5 idare eder mi yoksa bekle biraz daha uğraştırı ama Rs50 almı ps kulanmıyorum sadece pc türkiye gelirse vergi falan En az 80 Bin tl satarlar okadar vericemsem fanatech yönelirim

Şimdi baktım logitech rs50 tipi çok çirkin gerçek araba direksiyonuna benzemiyor ve arkadaki şeye ne deniyorsa o çok büyük ve kaba ve üstüne 20k daha fazla tabi son karar sizin.

geçen bir konu açmıştım moza R5 yükselteyimi diye dedimki biraz daha araştırayım Logitech Rs50 direct drive bir set çıkarmış yeni nesil vites falan aşırı hoşuma giti işte isterseniz el fireni yapabiliyorsuz vitesi falan tek sıkınıtı moza r5 30 bin tl bu set pedalar ile 50 bin tl ama yurt dışından almam gerek daha türkiyede yok ne yapmamı önerisiniz aman direkt al moza 5 idare eder mi yoksa bekle biraz daha uğraştırı ama Rs50 almı ps kulanmıyorum sadece pc türkiye gelirse vergi falan En az 80 Bin tl satarlar okadar vericemsem fanatech yönelirim
Birisi 8Nm diğeri 5.5nm.
Yumuşak geri bildirimleri 5.5nm'de kaçırırsınız.
R5'in pedalları da gerçekten kötü.
Performance modu yapsanız dahi kötü. Basınç hissi yok setin.
Rekabetçi oynamayacaksanız sorun yok ama tabi.
Chill oynayacaksanız R5'te yeter.

Moza R5 iyidir al bence

Birisi 8Nm diğeri 5.5nm.
Yumuşak geri bildirimleri 5.5nm'de kaçırırsınız.
R5'in pedalları da gerçekten kötü.
Performance modu yapsanız dahi kötü. Basınç hissi yok setin.
Rekabetçi oynamayacaksanız sorun yok ama tabi.
Chill oynayacaksanız R5'te yeter.
Hocam bunun pro Whele var 1000 dolar 11nm tork veriyor canavar bir şey benim merak etigim yukarda yusuf isimli kulanıcı ne önercek onu merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Moza R5 iyidir al bence
keşke iyi olsaydı alırdım ama ..

Hocam bunun pro Whele var 1000 dolar 11nm tork veriyor canavar bir şey benim merak etigim yukarda yusuf isimli kulanıcı ne önercek onu merak ediyorum
9nm ve üstü artık ciddi rekabetçi sim yarışçıları için ideal.
Siz hangi oyun için bu kadar güçlü bir set istiyorsunuz? ve e-spor seviyesinde mi oynuyorsunuz?

9nm ve üstü artık ciddi rekabetçi sim yarışçıları için ideal.
Siz hangi oyun için bu kadar güçlü bir set istiyorsunuz? ve e-spor seviyesinde mi oynuyorsunuz?
casseto corsa competizione Gib online Gt3 gt2 Gibi yarışlarda acemi olarak başladım amacım e spor seviyesine ulaşmak şuanda online sunucularda diğer insanlar ile yarşıyorum fakat izledigim Ve okudugum kaynaklarda G29 ile fazla ileri gidemeyecgim sonuçta hisizlik arka yada ön kayma sırasında hisedemiyorum ve bu beni geri düşürüyor Amacım madem alıyorum en iyisini almak normalde dersiniz en iyis fanatech ama malesefki setleri 100 bin aşıyor adam akılı bir set için total vitestir direksiyon simdi gibi diğer şeylerdie eklersek oluyor umarım en yakın yılda e spor seviyesine çıkarım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke iyi olsaydı alırdım ama ..
Mozanin neyini sevmedin tam olarak

Hocam şimdi 5nm tork ile 11 nm arasında baya bir fark var yukarda yazdıgımı okursanız bence anlarsınız bu arada uzun sürdü yazmak kusura bakmayın en iyi şekilde anlatmaya çalıştım yazım yanlışı varsa söyleyin
Bende düşünüyorum da almayı merak ettim Logitech tr daha gelmemiş sanırım tahmini kaç paraya satarlar

casseto corsa competizione Gib online Gt3 gt2 Gibi yarışlarda acemi olarak başladım amacım e spor seviyesine ulaşmak şuanda online sunucularda diğer insanlar ile yarşıyorum fakat izledigim Ve okudugum kaynaklarda G29 ile fazla ileri gidemeyecgim sonuçta hisizlik arka yada ön kayma sırasında hisedemiyorum ve bu beni geri düşürüyor Amacım madem alıyorum en iyisini almak normalde dersiniz en iyis fanatech ama malesefki setleri 100 bin aşıyor adam akılı bir set için total vitestir direksiyon simdi gibi diğer şeylerdie eklersek oluyor umarım en yakın yılda e spor seviyesine çıkarım
T300 + T-LCM Load cell setini alın. Outlet olmasına aldırış etmeyin.
Loadcell ile viraj tekniklerine en iyi şekilde adapte olduğunuzda 1 yıl içerisinde üst seviyelere yaklaşırsınız.
Artık olduğunuza ikna olduğunuz noktada daha üst seviye setlere yönelirsiniz.
Şuan sizin için en ideali bu ikili olur.

Bu kadar bütçeniz yoksa da Thrustmaster T248 alın. T3PM pedal seti piyasa da mükemmel seviyede.
Direksiyonun bazı dez avantajları var manyetik vitesleri olsa da ses çıkartıyor ancak karar verirseniz çıkan sesi düşürmek içni size yardımcı olurum.

Bunun dışında G29 çöp diyenlere bu fotoğrafı gösterin
Ekran görüntüsü 2025-09-19 195701.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,156
Üyeler
187,000
Son üye
Mehmet2134
Geri