LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,438
Hocam çok güzel anlatınız teşekürler ben direkt üst seviyeye çıksam olmazmı al sat uzun sürer G29 set baya güzel nordschleife G29 ile bwm m3 gt2 ile 07:01:777 saniye yaptım noramlde 6 yaptımda saymadı malesefkiT300 + T-LCM Load cell setini alın. Outlet olmasına aldırış etmeyin.![]()
Thrustmaster T300 RS GT + T-LCM Loadcell Pedal Bundle Set OUTLET Fiyat
Thrustmaster T300 RS GT + T-LCM Loadcell Pedal Bundle Set OUTLET uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Load cell ile viraj tekniklerine en iyi şekilde adapte olduğunuzda 1 yıl içerisinde üst seviyelere yaklaşırsınız.
Artık olduğunuza ikna olduğunuz noktada daha üst seviye setlere yönelirsiniz.
Şuan sizin için en ideali bu ikili olur.
Bu kadar bütçeniz yoksa da Thrustmaster T248 alın. T3PM pedal seti piyasa da mükemmel seviyede.
Direksiyonun bazı dez avantajları var manyetik vitesleri olsa da ses çıkartıyor ancak karar verirseniz çıkan sesi düşürmek içni size yardımcı olurum.
Bunun dışında G29 çöp diyenlere bu fotoğrafı gösterin Alıntıyı görüntüle
Oha One öyle 300 euro değil mi fiyatı ben mi yanlış gördümönerim yurt dışından bulun biris yanında getirsin Yoksa en az bunu 120bine satarlar türkyede
Hocam niye moderatörü etiketlediniz
YAW hay çevirecegin emojiye :/Hocam niye moderatörü etiketledinizumarum kötü bir şey yapmamışdır
Oha One öyle 300 euro değil mi fiyatı ben mi yanlış gördüm
GT2 ile 7:01 mi yaptınız yani? ve giriş seviye mi olduğunuzu söylüyorsunuz?Hocam çok güzel anlatınız teşekürler ben direkt üst seviyeye çıksam olmazmı al sat uzun sürer G29 set baya güzel nordschleife G29 ile bwm m3 gt2 ile 07:01:777 saniye yaptım noramlde 6 yaptımda saymadı malesefki
GT2 ile 7:01 mi yaptınız yani? ve giriş seviye mi olduğunuzu söylüyorsunuz?
Neyse iyi forumlar.
yani iyi mi? ? adamlar 6 yapıyor ben 7 her türlü 1 dk fazlaGT2 ile 7:01 mi yaptınız yani? ve giriş seviye mi olduğunuzu söylüyorsunuz?
Neyse iyi forumlar.
İyi evet, fazla para harcamayın loadcell pedal seti alın, yanına T300 yeterli.yani iyi mi? ? adamlar 6 yapıyor ben 7 her türlü 1 dk fazla
Maşallah ama iyiyse değerHocam niye moderatörü etiketledinizumarum kötü bir şey yapmamışdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
YAW hay çevirecegin emojiye :/
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben bilgili değilim direksiyonda ama moza r5 önerilen bir modeldi forumlarda logitech rs50 modelini hakkında hiçbir fikrim yok.sen ne öneriyorsun peki hangisi alayım cahilim bu konuda
ball gibi hocamMaşallah ama iyiyse değer
bu elemanı tiye alma logitech fanboyu kırık kafadan utanmasa g29 moza r5 ten iyi diyecekHocam bunun pro Whele var 1000 dolar 11nm tork veriyor canavar bir şey benim merak etigim yukarda yusuf isimli kulanıcı ne önercek onu merak ediyorum
keşke iyi olsaydı alırdım ama ..
heee ahbe yusuf hakını yemişim Az daha araştırsan güzel olurHocam ben bilgili değilim direksiyonda ama moza r5 önerilen bir modeldi forumlarda logitech rs50 modelini hakkında hiçbir fikrim yok.
Volkan hocam sakin geçen forumda kavga çıkmıştu buyüzdenbu elemanı tiye alma logitech fanboyu kırık kafadan utanmasa g29 moza r5 ten iyi diyecek![]()
O moderatör arkadaş direksiyon setleri hakkında çok bilgili o yüzden etiketledim. Korkmana gerek yok yaniHocam niye moderatörü etiketledinizumarum kötü bir şey yapmamışdır
YAW hay çevirecegin emojiye :/
Alıntıyı görüntüle