Yardım Uydu İnternete Geçilir Mi?

Shadow™

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,089
Bu ayın sonunda taahhütüm bitiyor.Kullandığım internetin(modem) hızı ve kullanımı şu şekilde;

Ağustos ayında Download 263gb Uploud 12GB

IMG_20250920_143521.webp

İnternetin hızı ise yukarıdaki gibidir.Kullandığım paket 12mbps,(500TL) uydu internete geçmeyi düşünüyorum,ne önerirsiniz?

Ek olarak yağmur yağdığında ping ve hız sorunu yaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimsenin evinde modem yok herhalde

Kanka fiber gelmediği sürece pek değişiklik görmüyorsun. Bende fiberden önce vardı fena değildi ama iyide değildi.

Ben en pahalısindan birini kullanıyorum. tabii ki bizim buralarda *osmaniye* 400 küsur tl. Yağmur yağdığında sıkıntı internet. Ama normal kullanımda baz istasyonuyla arası iyi olursa ve hızı yüksek olup ucuz olursa çok iyi. Ama ping var çünkü dalgalanma oluyor. Bazen kesiliyor vs sıkıntı ya memlekette internet. Millet aya ulaştı bizim derdimiz normal hızda internet. Yüksek hızlı demiyorum bak.

Kanka fiber gelmediği sürece pek değişiklik görmüyorsun. Bende fiberden önce vardı fena değildi ama iyide değildi.
Hocam şuan kullandığımında uydu internettten pek farkı yok,Yağmur yağmasıyla birlikte internet çöküyor,uydu internete geçmeyi düşünüyorum en azından internetin hızı artarda 2k video izletmeye müsait olur.

Ben en pahalısindan birini kullanıyorum. tabii ki bizim buralarda *osmaniye* 400 küsur tl. Yağmur yağdığında sıkıntı internet. Ama normal kullanımda baz istasyonuyla arası iyi olursa ve hızı yüksek olup ucuz olursa çok iyi. Ama ping var çünkü dalgalanma oluyor. Bazen kesiliyor vs sıkıntı ya memlekette internet. Millet aya ulaştı bizim derdimiz normal hızda internet. Yüksek hızlı demiyorum bak.
Starlink gelse azda olsa bizim gibiler için bir gelişme olur.😀

Aldığın hız ve kullandığın operatör ne hocam.2k video oynatsa benim için yeter.

Hocam şuan kullandığımında uydu internettten pek farkı yok,Yağmur yağmasıyla birlikte internet çöküyor,uydu internete geçmeyi düşünüyorum en azından internetin hızı artarda 2k video izletmeye müsait olur.

Starlink gelse azda olsa bizim gibiler için bir gelişme olur.😀

Aldığın hız ve kullandığın operatör ne hocam.2k video oynatsa benim için yeter.
2k ne kanka 😅 1080p de sen ona

Aldığın hızı veriyor ama uydulu net altyapı gibi 100 diyip 30 vermiyor

Aldığın hızı veriyor ama uydulu net altyapı gibi 100 diyip 30 vermiyor
Hocam şuanki internet 1080p oynatmak için kendini yırtıyor.2k monitör alacağımda internet yüzünden pişman olmak istemiyorum bu ay sonuda taahhüt bitiyor zaten

uydu internet de çok kötü altyapın adsl mi

Uydudan kastınız kablonetse destek ve hizmet mükemmel. En azından burada öyle alt yapı kablonetinse düşünmeyin bile 5 yılda 3 5 kere kesildi onda da ya çalışma vardı bilgi verildi yada 1 2 saat içinde çözdüler.
Edit: sanırım kastınız dümdüz uydudan internete bağlayan servisler yağmur v.b. durumda saçmalama imkanı var arkadaşların dediği gibi.

IMG_20250920_221322.webp

İlk defa bir sitede VDSL yazdığını gördüm.

Uydudan kastınız kablonetse destek ve hizmet mükemmel. En azından burada öyle alt yapı kablonetinse düşünmeyin bile 5 yılda 3 5 kere kesildi onda da ya çalışma vardı bilgi verildi yada 1 2 saat içinde çözdüler.
Hocam detaylı bilgi verseniz mükemmel olur,cihazlara ne kadar para ödediğiniz, Aldığınız hız,ödediğiniz ücret vb. gibi konularda yardımcı olursanız güzel olur.

Alıntıyı görüntüle
İlk defa bir sitede VDSL yazdığını gördüm.

Hocam detaylı bilgi verseniz mükemmel olur,cihazlara ne kadar para ödediğiniz, Aldığınız hız,ödediğiniz ücret vb. gibi konularda yardımcı olursanız güzel olur.
Hocam ben uydu dediğinizi kablonet sandım (Uydunet / kablonet ):D kusura bakmayın. Direk uydu bağlatmayı düşünmedim bu dönemde ne yalan olsun o konuda tecrübem yok.

Geri