Forum Yönetimine Teşekkür

Recep'in çıktığı ve bulunduğu her yer, TDK özentilerinin olduğu yerdir. Sanki full imlâ kurallarına uyunca orgazm yaşıyorlarmış, imlâdan ban atınca şampanyalı şaraplı parti veriyorlarmış gibi hissediyor insan. O kadar kasmanın alemi yok fakat cümlenin akışını bozacak noktalama işaretlerinin olmasını ben de isterim. En azından nokta, virgül konulunca okuması da daha rahat oluyor.
Ki kendisinin videolarda arada cringe ingilizce kelimeler kullanıp forumda buna takılması saçmalığın daniskası.
Kızacaksınız ama kendi tercihleri daha çok forumlarına bakılsın, konular açılsın, daha çok üstte kalsın istiyorlardır. Ki zaten şuan en iyi forum orası. Bunun egoyla ilgili olduğunu düşünmüyorum pek. Bir sorununuz olur saçma sapan bir cevap alırsınız, beğenmezsiniz o ayrı. Kurallar açıkça belli, virgül koymadım uyarıldım gibi şeyler saçma geliyor. Kimse zorlamıyor ki başka forumlara bakabilirsiniz.
en iyi forum olduğu göreli ki eski olmasının avantajını kullanıyor zaten eminim kullanıcılar arasında oylansa çoğu reddeder bu saçmalığı. İstemiyosan kullanma tavrı üstte de geldi onu da anlamsız buluyorum kullanıcam ve eleştiricem kimse kusura bakmasın.

Ki kendisinin videolarda arada cringe ingilizce kelimeler kullanıp forumda buna takılması saçmalığın daniskası.

en iyi forum olduğu göreli ki eski olmasının avantajını kullanıyor zaten eminim kullanıcılar arasında oylansa çoğu reddeder bu saçmalığı. İstemiyosan kullanma tavrı üstte de geldi onu da anlamsız buluyorum kullanıcam ve eleştiricem kimse kusura bakmasın.
Göreceli kısmına katılıyorum tabii ki de herhangi bir sorun yaşadığım da yanına forum ekleyince direkt o kanal çıkıyor. Diğerlerine de bakayım diyorum en mantıklı, en yararlı cevaplar o forumda oluyor. Orası daha profesyonel bir yer. Bu yazım kuralları kısmı için eleştiri yapılabilir ama yardım konusunda oranın eline kimse su dökemez bunu kabul edelim. İstemiyorsan kullanma çok doğru değil bana göre de. Daha yapıcı olmalılar.

Niye kullanmicam ne alaka.
Rahatsız olduğun bir ortamı neden kullanmak mecburiyeti hissediyorsun? Alt tarafı basit bir forum, kullanmak istemediğin takdirde hayatını etkilemeyecek.
Eleştiriye açık mı eleştiriye açık mı buna anca gülerim bak bugün bana yeşil forum modunun attığı mesajı gönderiyorum sonra eleştiriye açık oldukları söylersin gene gülerim asdgdsag. Bak bunu yazdı başka bir forumda konu açıp sonra gelip burada da açarsam efendilerin zoruna gidiyor.Egoya gel.Alıntıyı görüntüle
Bunun egoyla gram alakası yok. Konuyla alakalı bilginizin olmadığı belli. Kopyala yapıştır içerikler, arama motorları tarafından kopya içerik olarak algılanabiliyor ve SEO puanını düşürüyor. Bu da sitenin öne çıkmasını engelliyor. Neden kullanıcının yaptığı kopyala-yapıştır içerik yüzünden site zarara girsin? Bencilce bir düşünce fazlasıyla.

Ayrıca rehber, inceleme gibi konular haricinde kopyala-yapıştır içeriklere izin veriliyor. Mesela teknik bir problem yaşadın, bunlardan ötürü uyarı almıyorsun. Aldıysan itiraz edebilirsin.
Senin dediğin sadece laf üstünde demokratiğiz mesajı.Genelde mod ne derse arkasından gelenler onu upvotelayıp geçiyor uçurumdan atlayan koyun misali.
O üyelerin problemi. Eğer sunduğun fikir mantıklıysa downvote alsa da yönetim tarafından uygulamaya geçebilir.

Her taraftan engellediğim için umrumda değil kendisinin dil bozukluğu, kızıl tipi, kürdan gibi yanındakı falan...

Rahatsız olduğun bir ortamı neden kullanmak mecburiyeti hissediyorsun? Alt tarafı basit bir forum, kullanmak istemediğin takdirde hayatını etkilemeyecek.

Bunun egoyla gram alakası yok. Konuyla alakalı bilginizin olmadığı belli. Kopyala yapıştır içerikler, arama motorları tarafından kopya içerik olarak algılanabiliyor ve SEO puanını düşürüyor. Bu da sitenin öne çıkmasını engelliyor. Neden kullanıcının yaptığı kopyala-yapıştır içerik yüzünden site zarara girsin? Bencilce bir düşünce fazlasıyla.

Ayrıca rehber, inceleme gibi konular haricinde kopyala-yapıştır içeriklere izin veriliyor. Mesela teknik bir problem yaşadın, bunlardan ötürü uyarı almıyorsun. Aldıysan itiraz edebilirsin.

O üyelerin problemi. Eğer sunduğun fikir mantıklıysa downvote alsa da yönetim tarafından uygulamaya geçebilir.
Gene aynı arguman. Rahatsız oluyorum ve kullanmaya devam edicem forum ortamını seviyorum kurallarını ve yöneticilerini değil.
Bahsettiğim içerik ne rehber ne inceleme idi.Attıgım ticketta da seo puanında vs bahsedilmedi ki umrumda değil diğer forumlarda böyle bir zırva ile karşılaşmadım.İtiraz edebilirsin lafı da komik attığım ticketta da red yiyorum daha ne kadar uğraşabilirim.
Kuralları değiştirmekle de ugrasamam neyse o arada bir ban yer geçerim.Allahtan ban yiyince sadece yazmayı kısıtlıyorlar diğer özellikler serbest en azından.
Buranın özgürlüğü hiçbir yerde yok kusura bakmayın.
Her taraftan engellediğim için umrumda değil kendisinin dil bozukluğu, kızıl tipi, kürdan gibi yanındakı falan...
İnsanların dışıyla ilgili yorumunuz yakışıksız.

Son düzenleme:
Gene aynı arguman. Rahatsız oluyorum ve kullanmaya devam edicem forum ortamını seviyorum kurallarını ve yöneticilerini değil.
Yoneticiler kurallari uygulamak icin var. Kurallar da denetimi saglamak icin var. Denetim de forum sagligini korumak acisindan var. Evet, yazim kurallarina uymamak vs. bunlari yanlis yapmak dunyanin sonu degil ve bu sebeplerden ceza yiyor olmaniz size sacma gelebilir ama dedigim gibi, orasi ne kadar katiysa burasi da bir o kadar serbest. Bu denli serbest bir ortamin olmasini da mesela diger iki forumu kullananlar sorguluyor. Ben de sorguluyorum ama umurumda degil, her forumu kendi kurallari geregince kullanmam gerektigi bilincindeyim.
Bahsettiğim içerik ne rehber ne inceleme idi.
O halde yanlis moderasyon islemi uygulanmis. Teknik konularda uyari verilmiyor veya onaylamama gibi bir durum olmuyor.
Attıgım ticketta da seo puanında vs bahsedilmedi ki umrumda değil diğer forumlarda böyle bir zırva ile karşılaşmadım.
Diger forumlarda SEO'nun onemsenmiyor olusu, onemseyen forumlari zirvalara takiliyor diye damgalaman gerektigi sonucuna cikmamali. Google'a bir problem yazdiginda ilk cikan teknoloji forumunun Technopat olma sebebi tam olarak bu. DA Forum buna dikkat etse, Technopat'in da onune gecebilir cunku Technopat su siralar ciddi dususte.
İtiraz edebilirsin lafı da komik attığım ticketta da red yiyorum daha ne kadar uğraşabilirim.
Konuyu bilmiyorum, deminki konuyla ayni ise tekrar ticket at.
Kuralları değiştirmekle de ugrasamam neyse o arada bir ban yer geçerim.Allahtan ban yiyince sadece yazmayı kısıtlıyorlar diğer özellikler serbest en azından.
Ben tam olarak derdini anlamadim. Ban yemeye razisin, forumu kullanirim sana ne diyorsun ama ceza yiyecegini bile bile hata yapip farkli forumlarda uyari yedigin forumu cekistiriyorsun ve bunu elestiri basligi altinda degerlendirebilecegini dusunuyorsun.
Buranın özgürlüğü hiçbir yerde yok kusura bakmayın.
Böyle bir iddiam yok zaten, kullanimi en rahat forum DA Forum.

Bu arada ben yapici konusmaya calisiyorum lakin sen surekli olarak saldiriya gececekmis gibi konusuyorsun. Eskiden ben de senin gibiydim, zamanla bu kadar kasmaya gerek olmadigini anladim ve insanlara karsi olan tutumum sakinlesti. En nihayetinde burada muhattap oldugun insani, forum sekmesini kapattigin an bir daha gormuyorsun.

Yoneticiler kurallari uygulamak icin var. Kurallar da denetimi saglamak icin var. Denetim de forum sagligini korumak acisindan var. Evet, yazim kurallarina uymamak vs. bunlari yanlis yapmak dunyanin sonu degil ve bu sebeplerden ceza yiyor olmaniz size sacma gelebilir ama dedigim gibi, orasi ne kadar katiysa burasi da bir o kadar serbest. Bu denli serbest bir ortamin olmasini da mesela diger iki forumu kullananlar sorguluyor. Ben de sorguluyorum ama umurumda degil, her forumu kendi kurallari geregince kullanmam gerektigi bilincindeyim.

O halde yanlis moderasyon islemi uygulanmis. Teknik konularda uyari verilmiyor veya onaylamama gibi bir durum olmuyor.

Diger forumlarda SEO'nun onemsenmiyor olusu, onemseyen forumlari zirvalara takiliyor diye damgalaman gerektigi sonucuna cikmamali. Google'a bir problem yazdiginda ilk cikan teknoloji forumunun Technopat olma sebebi tam olarak bu. DA Forum buna dikkat etse, Technopat'in da onune gecebilir cunku Technopat su siralar ciddi dususte.

Konuyu bilmiyorum, deminki konuyla ayni ise tekrar ticket at.

Ben tam olarak derdini anlamadim. Ban yemeye razisin, forumu kullanirim sana ne diyorsun ama ceza yiyecegini bile bile hata yapip farkli forumlarda uyari yedigin forumu cekistiriyorsun ve bunu elestiri basligi altinda degerlendirebilecegini dusunuyorsun.

Böyle bir iddiam yok zaten, kullanimi en rahat forum DA Forum.

Bu arada ben yapici konusmaya calisiyorum lakin sen surekli olarak saldiriya gececekmis gibi konusuyorsun. Eskiden ben de senin gibiydim, zamanla bu kadar kasmaya gerek olmadigini anladim ve insanlara karsi olan tutumum sakinlesti. En nihayetinde burada muhattap oldugun insani, forum sekmesini kapattigin an bir daha gormuyorsun.
Çekiştirme değil ilk mesajda dediğim gibi buranın güzel yanını övdüm.Diğer tarafların da saçma buldugum taraflarını soyledım.Sizin forum sahibi gibi defansa geçmeniz anlamsız.Ban yemeye razıyım çünkü bu takıntının anlamsız olduğunu bir gün kaldırılacagını biliyorum.Bunların savunulacak bir tarafının olmadıgını da biliyorum yurtdışı forumlarda dahi böyle bir şey yok.Kimin aklından çıktı kimse neden bunca sene dur demedi bilemem.
Eğer bu konuyu mavi forumda açsam 3. mesajdan sonra modların eleştirilmezliği kararınca konu kitlenir ban yerdim. Yeşil forumda açsam kutup ayılarını rahatsız ettiğim gerekçesiyle ban yerdim. Yaşasın kırmızı takım ama hepsini okuyorum ban yesem de okuyorum np.

Bizi diğer forumlarda olan saçma-sapan imla kurallarına uymak zorunda bırakmadığınız, mesajlara edit atma özgürlüğü verdiğiniz ve dm imkanı sunduğunuz için teşekkür ediyorum.noktadan sonra boşluk bırakmadığım için rahatça uyuyabiliyorum artık'^+
akplileri banlamıyorlar ben teşekkür etmiyorum

forumlarda yeniyim ama genelde ban sebepleri ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,684
Üyeler
188,636
Son üye
Katana34
Geri