Yoneticiler kurallari uygulamak icin var. Kurallar da denetimi saglamak icin var. Denetim de forum sagligini korumak acisindan var. Evet, yazim kurallarina uymamak vs. bunlari yanlis yapmak dunyanin sonu degil ve bu sebeplerden ceza yiyor olmaniz size sacma gelebilir ama dedigim gibi, orasi ne kadar katiysa burasi da bir o kadar serbest. Bu denli serbest bir ortamin olmasini da mesela diger iki forumu kullananlar sorguluyor. Ben de sorguluyorum ama umurumda degil, her forumu kendi kurallari geregince kullanmam gerektigi bilincindeyim.
O halde yanlis moderasyon islemi uygulanmis. Teknik konularda uyari verilmiyor veya onaylamama gibi bir durum olmuyor.
Diger forumlarda SEO'nun onemsenmiyor olusu, onemseyen forumlari zirvalara takiliyor diye damgalaman gerektigi sonucuna cikmamali. Google'a bir problem yazdiginda ilk cikan teknoloji forumunun Technopat olma sebebi tam olarak bu. DA Forum buna dikkat etse, Technopat'in da onune gecebilir cunku Technopat su siralar ciddi dususte.
Konuyu bilmiyorum, deminki konuyla ayni ise tekrar ticket at.
Ben tam olarak derdini anlamadim. Ban yemeye razisin, forumu kullanirim sana ne diyorsun ama ceza yiyecegini bile bile hata yapip farkli forumlarda uyari yedigin forumu cekistiriyorsun ve bunu elestiri basligi altinda degerlendirebilecegini dusunuyorsun.
Böyle bir iddiam yok zaten, kullanimi en rahat forum DA Forum.
Bu arada ben yapici konusmaya calisiyorum lakin sen surekli olarak saldiriya gececekmis gibi konusuyorsun. Eskiden ben de senin gibiydim, zamanla bu kadar kasmaya gerek olmadigini anladim ve insanlara karsi olan tutumum sakinlesti. En nihayetinde burada muhattap oldugun insani, forum sekmesini kapattigin an bir daha gormuyorsun.