türkcelliin sitesinden altyapı sorguladığımda bu paketleri çıkarıyor karşıma şimdi 1000 olana geçsem kullanabilecek miyim acabaTurknet fiber 100 gösteriyorsa Türktelekom altyapısından gösteriyirodur.
Evinizde sadece Türktelekom fiber varsa Turkcelle geçemezsiniz, diyelim ki Turkcell fiber var evinizde o zaman 1000lik paket kullanabilirsiniz.
evettürkcelliin sitesinden altyapı sorguladığımda bu paketleri çıkarıyor karşıma şimdi 1000 olana geçsem kullanabilecek miyim acaba
turkcell telekom altyapısından fiber veriyor hocamTurknet fiber 100 gösteriyorsa Türktelekom altyapısından gösteriyirodur.
Evinizde sadece Türktelekom fiber varsa Turkcelle geçemezsiniz, diyelim ki Turkcell fiber var evinizde o zaman 1000lik paket kullanabilirsiniz.
1000 olan tam 1000 vermiyor bilgin olsun 900 civarı çıkıyor lan da wifi 600 700 ler yanındaykentürkcelliin sitesinden altyapı sorguladığımda bu paketleri çıkarıyor karşıma şimdi 1000 olana geçsem kullanabilecek miyim acaba
binanda turkcell yok mugüncel olarak turknet kullanıyorum ve altyapısını kendi sitesi üzerinden sorguladığım zaman fiber 100 gösteriyor türkcelle geçtiğimde 100 mbps üstü bir paket alsam yinede en fazla 100 mü kullana bileceğim ??
binada internet kullanan yok benden başkaturkcell telekom altyapısından fiber veriyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1000 olan tam 1000 vermiyor bilgin olsun 900 civarı çıkıyor lan da wifi 600 700 ler yanındayken
binanda turkcell yok mu
Anlaşma yapılamamıştı en son , baktım şimdi verilebiliyor garip bir şekilde sol önermem ama çok sansürlü diyoalrdı : )turkcell telekom altyapısından fiber veriyor hocam
1000 olan tam 1000 vermiyor bilgin olsun 900 civarı çıkıyor lan da wifi 600 700 ler yanındayken
binanda turkcell yok mu
türktelekomun satış hizmetleri bölümü 1000 m alabileceğimi söylüyor arkadaşın dediği gibi 900 verse bile büyük bir artış benim için ama türktelekomdan internet alınır mı sizce ?Anlaşma yapılamamıştı en son , baktım şimdi verilebiliyor garip bir şekilde sol önermem ama çok sansürlü diyoalrdı : )
aktif olarak tt 100/20 kullaniyorum anlasma bittiginde vodafone 200/50 dusunuyorum fakat tt icin kullanilabilir derimtürktelekomun satış hizmetleri bölümü 1000 m alabileceğimi söylüyor arkadaşın dediği gibi 900 verse bile büyük bir artış benim için ama türktelekomdan internet alınır mı sizce ?
vodafone da superonlıne altyapısı kullanıyor bildiğim kadarıylaaktif olarak tt 100/20 kullaniyorum anlasma bittiginde vodafone 200/50 dusunuyorum fakat tt icin kullanilabilir derim
Şuan mevcut hocam Turkcell de çalışıyorum sansür olayını bilmiyorumAnlaşma yapılamamıştı en son , baktım şimdi verilebiliyor garip bir şekilde sol önermem ama çok sansürlü diyoalrdı : )
süperonline al tt alyapısında çokta değişen bişey olmuyor belki fiyatlar ucuzdurtürktelekomun satış hizmetleri bölümü 1000 m alabileceğimi söylüyor arkadaşın dediği gibi 900 verse bile büyük bir artış benim için ama türktelekomdan internet alınır mı sizce ?
vdsl alt yapın vardır gigafiber yoktur muhtemelen sizin orada 100 mbps kullanırsın alırsangüncel olarak turknet kullanıyorum ve altyapısını kendi sitesi üzerinden sorguladığım zaman fiber 100 gösteriyor türkcelle geçtiğimde 100 mbps üstü bir paket alsam yinede en fazla 100 mü kullana bileceğim ??
Türktelekomdan internnet alınır Türkiyedeki en iyi fiber sağlayıcısı zaten kendileri simetrikleri saymazsak.türktelekomun satış hizmetleri bölümü 1000 m alabileceğimi söylüyor arkadaşın dediği gibi 900 verse bile büyük bir artış benim için ama türktelekomdan internet alınır mı sizce ?
peki max alabileceğim hızı nasıl öğrenicem deneme yanılma ilemi yok mu bunun bir yoluvdsl alt yapın vardır gigafiber yoktur muhtemelen sizin orada 100 mbps kullanırsın alırsan