Amerika'dan Ekran Kartı

mozgor19

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar,

Amerika'dayım ve 5080 ekran kartı getirmek istiyorum. PNY marka RTX 5080 ekran kartı $999 değerinde. Bunu getirirsem gümrükte sorun yaşar mıyım 1 tane kendim için alacağım. İnternette baya aradım ancak güncel bilgiye rastlayamadım. Yakın zamanda benzer bir deneyimi olan varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum.

kutusundan çıkarırsan ve 1 taneden fazla getirmezsen sorun çıkartmazlar kişisel eşyaya girer

kutusundan çıkarırsan ve 1 taneden fazla getirmezsen sorun çıkartmazlar kişisel eşyaya girer
hocam yurtdışından getirilen elektronik ürünler kulaklık bilgisayar donanımları falan ne gibi dezavantajlar-avantajları oluyor aydınlatır mısınız biraz?

Kutusundan çıkarıp getirirsen alıyorlar. Kapalı kutu getirmemen lazım

hocam yurtdışından getirilen elektronik ürünler kulaklık bilgisayar donanımları falan ne gibi dezavantajlar-avantajları oluyor aydınlatır mısınız biraz?
avantaj fiyat farkı olur veya trde bulunmayan bazı ürünler olur
dezavantajı ise garantidir aldığın bölgede tek garantisi geçer başka bir dezavantajı yok

Merhabalar,

Amerika'dayım ve 5080 ekran kartı getirmek istiyorum. PNY marka RTX 5080 ekran kartı $999 değerinde. Bunu getirirsem gümrükte sorun yaşar mıyım 1 tane kendim için alacağım. İnternette baya aradım ancak güncel bilgiye rastlayamadım. Yakın zamanda benzer bir deneyimi olan varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Tr fiyatlarına bakarsan pek bir avantaj yok 2 3 bilemedin 4 lira için garantiden oluyorsun benim arkadaşrs getirexekti vazgeçti ps 5 pro getirecek

Tr fiyatlarına bakarsan pek bir avantaj yok 2 3 bilemedin 4 lira için garantiden oluyorsun benim arkadaşrs getirexekti vazgeçti ps 5 pro getirecek
17K ucuza geliyor indirimsiz fiyatlarda bence gayet avantajlı

Ekler

• IMG_3098.webp
    IMG_3098.webp
    51.8 KB · Hit: 48
Merhabalar,

Getirebilirsin garantiyi boşver kap gel.

avantaj fiyat farkı olur veya trde bulunmayan bazı ürünler olur
dezavantajı ise garantidir aldığın bölgede tek garantisi geçer başka bir dezavantajı yok
yurtdışı piyasasına hakim misin hocam bir şey sorsam yardımcı olur musun?

Herkesin 1 tane ürün getirme hakkı var diye biliyorum.

peki yurtdışından ne getirtebilirim londradan ona bir kaç fikir verebilir misiniz burda olmayıp orda olduğunu düşündüğünüz elektronik alet veya herhangi bir şey. Londradan bir kaç şey getirteceğim ama kafam karışık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,193
Üyeler
184,747
Son üye
omerkcn
Geri