🔥İndirim 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Havit gamenote KB904L modelini 1650 liraya aldım Trendyol dan iade edip bu KB884L mi alsam arkadaşlar edersiniz? Ayrıca fare nasıl iş yapar mı?

arasam siparisi iptal ederlermi
Arayamazsin muhtemelen wp hattından ulaşıp.iptal iste ederler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havit gamenote KB904L modelini 1650 liraya aldım Trendyol dan iade edip bu KB884L mi alsam arkadaşlar edersiniz? Ayrıca fare nasıl iş yapar mı?
884l güzel 904l de güzel ben 900L 904L ve 884L Yi kullandım güzeller

Arayamazsin muhtemelen wp hattından ulaşıp.iptal iste ederler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

884l güzel 904l de güzel ben 900L 904L ve 884L Yi kullandım güzeller
Bazı tuşlardan ince ses geliyor bazıları tok ses. Mesela Q ve Y den daha ince sesi. Bir de swich bakayım dedim ama manyetik bulamadım acaba mekanik ve manyetik swichler bir birine uyar mı?

bir mesaj max 35 foto destekliyomuş bu haftayı ekleyemedim @Mehmet Yılmaz varmıdır bunun bir çözümü?

Bi kaç hafta önce tw888 bt kulaklık almıştım başta güzeldi fakat sonradan bir tarafından cızırtı şeklinde ses gelmeye başlamıştı sonrada ses çok az gelmeye başladı bi anda bangır bangır çalan kulaklıkğın sesi çıkmaz oldu max ses seviyesinde bile zar zor duyuyordum servise kargoladım, bakalım yardımcı olacaklarmı. (Markaya laf etmiyorum belki bana şans eseri bu şekilde olmuştur bi kaç kişide daha aynı sorun çıkmadığı sürece markanın kulaklarını önermiyorum tarzı bir şey diyemem.)

Geri