federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,005
Kargo sana gelince iade et veya kargoyu kapıdan çevir.sorun olurmu acaba direk siteden iptalde yok
Kargo sana gelince iade et veya kargoyu kapıdan çevir.sorun olurmu acaba direk siteden iptalde yok
H3 ve h7 çok kötüfuxi h3 aldım. 1 tane vardı bir tanede yedek aldım bu fiyata f/p bence
arasam siparisi iptal ederlermiKargo sana gelince iade et veya kargoyu kapıdan çevir.
Arayamazsin muhtemelen wp hattından ulaşıp.iptal iste ederlerarasam siparisi iptal ederlermi
884l güzel 904l de güzel ben 900L 904L ve 884L Yi kullandım güzellerHavit gamenote KB904L modelini 1650 liraya aldım Trendyol dan iade edip bu KB884L mi alsam arkadaşlar edersiniz? Ayrıca fare nasıl iş yapar mı?
ben 4 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. ses kalitesi de beni tatmin ediyor. siz neden kötü dediniz ki?H3 ve h7 çok kötü
Ses kalitesi ve mikrofon berbatben 4 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. ses kalitesi de beni tatmin ediyor. siz neden kötü dediniz ki?
Bazı tuşlardan ince ses geliyor bazıları tok ses. Mesela Q ve Y den daha ince sesi. Bir de swich bakayım dedim ama manyetik bulamadım acaba mekanik ve manyetik swichler bir birine uyar mı?Arayamazsin muhtemelen wp hattından ulaşıp.iptal iste ederler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
884l güzel 904l de güzel ben 900L 904L ve 884L Yi kullandım güzeller
bir mesaj max 35 foto destekliyomuş bu haftayı ekleyemedim @Mehmet Yılmaz varmıdır bunun bir çözümü?Her hafta Salı günü saat 18:00 - 23:59 arası farklı ürünler indirime giriyor.
Alıntıyı görüntüle
Havit Happy Hour - Her Salı 18.00’da emsalsiz indirimlerle buluşuyoruz! Alarmını kur, stokları kaçırma!
Her Salı 18.00’da emsalsiz indirimlerle buluşuyoruz! Alarmını kur, stokları kaçırma!www.havitstore.com.tr
Konuyu 18 saat önceden buz fırsatlar olarak açmak yerine 2 saat önceden açıp "milletin erkenden haberi olsun" dedim
2 Eylül 2025İNDİRİME GİREN ÜRÜNLER
9 Eylül 2025
16 Eylül 2025
Yok maalesef, 35 bile çok zaten standartın üzerinde.bir mesaj max 35 foto destekliyomuş bu haftayı ekleyemedim @Mehmet Yılmaz varmıdır bunun bir çözümü?