🔥İndirim Xiaomi Pad Mini + Kalem 18.999 TL

11inç S9 çok yormaya başladı şöyle 9 inç civarı bir şey bakıyordum ya tam anlamıyla çöp Samsung redmi apple(60hz) var yada 25k+ Lenovo red magic var.
Bu tablet fiyatı ve özellikleriyle mükemmel.
Tek kötü yanı Xiaomi olması.

Üniversite için olur mu? Tonlarca sayfa pdf okumak ve onun dışı ufak oyunlar ve dizi film izlemek

Güzel bir modelmiş, ihtiyacım olmamasına rağmen merak ettim. 7-8 senedir ilk defa bir android tablet gözüme hoş göründü ama tek eksiği arkadaşın da dediği gibi cellular modeli olmaması.

valla benim de bir aklimi celmedi degil ama kendimi biliyorum 2 gun hevesle kullanip 3. gun varligini bile unutucam o yuzden kalsin

11inç S9 çok yormaya başladı şöyle 9 inç civarı bir şey bakıyordum ya tam anlamıyla çöp Samsung redmi apple(60hz) var yada 25k+ Lenovo red magic var.
Bu tablet fiyatı ve özellikleriyle mükemmel.
Tek kötü yanı Xiaomi olması.
27k da red magic astra var

Ah birde küçük olmasaymış v9 uniptsl eder bunu alırdımda çok minik ya

1.000 TL kuponu kullanın. Fiyatına göre mükemmel ve rakipsiz tablet. Snapdragon 8 Elite rakibi Dimensity 9400+ işlemci, 3K 165 Hz ekran, sadece 332 gram ağırlık ve kalem hediyesi var.

1758730268163.webp

bu sizmisiniz 1 dk arayla açılmış :D

Bu arada makinenin işlemcisi dehşet bir şey.

20 25 k max,okul için oyun oynanılmayacak,oynanacak olursa beklenti büyük değil :) olarak, tablet önerisi varmı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri