🔥İndirim Samsung Odyssey G65B VA 27 İnç 240 Hz 11.499 TL - Vade Farksız 3 Taksit

Kaçırdığım yada bilmediğim bir şey varsa bu denli yaklaşım sergileyeceğinize anlatın bileyim ben fikrimi belirttim o kadar

Sen neyi kaçırdığımi anlat Zeki kardeşim

Öyle olmuş çok bilmiş kibirli herif anlatın bileyim neyin üstten bakması bu demek ki bir şeyi kaçırmışım hata yapmışım anlatın eğitilmezsiniz gerçekten ya
Maalesef ya maalesef Donanım Arşivi Forumu üyelerini eğitemem maalesef.
Eğitemezsin

Ürün Vatan'da şuan 16k oldu.
32" versiyonu 21k oldu.
3 haftaya her yerde bu fiyatları girecekler.
Mis gibi monitör 11.5k alacak varsa etkileyip aldırmayacaksınız belki de, gidip kötü kötü monitör alacak gelip ekranımda siyah gölgeler var ne yapmalıyım diye konu açacak.
Yapmayın artık şöyle şeyler ya...
Vatan fiyatlarını niye baz aldınız ki? Samsung Türkiye aylardır her yerde 12500 TL'ye satıyor zaten. Altı üstü %8'lik bir indirime girmiş. Asıl soru Vatan niye 16K'dan satıyor olmalıydı.

Vatan fiyatlarını niye baz aldınız ki? Samsung Türkiye aylardır her yerde 12500 TL'ye satıyor zaten. Altı üstü %8'lik bir indirime girmiş. Asıl soru Vatan niye 16K'dan satıyor olmalıydı.
Vatan'da olduysa her yerde öyle olur. Vatan'da Samsung'un müşterisi sonuçta. Satışını engelleyecek fiyat güdemez bu şekilde.

15.2k görünüyor bu arada artık Samsung'da da.

Vatan'da olduysa her yerde öyle olur. Vatan'da Samsung'un müşterisi sonuçta. Satışını engelleyecek fiyat güdemez bu şekilde.

eğitim indirimi e devlet ile girince görünüyor

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_

Afedersiniz ama piyasayı Vatan değil, arz talep belirler. N11 üzerinden aylardır resmi Samsung mağazası 12500 TL'den satıyor. Eğer illa resmi Samsung sitesinden almak isterseniz yine eğitim sertifikasına kaydolarak 12500 TL'den alabiliyorsunuz.

• Beğen
eğitim indirimi e devlet ile girince görünüyor
Doğrudur ama herkes yararlanabiliyor mu? Yada ne kadar farkında yararlanabileceğinden mesela bu da var.
Düz vatandaş Vatan'a gözü kapalı güveniyor ve diğer yerlere kıyasla 3 daha fazla bile olsa gidip Vatan'dan alıyor.
Forumda görüyorsunuz muhakkak sorgusuz sualsiz ne ürünler kaç katına alınmış Vatan, İtopya vs yerlerden.

• Beğen
Doğrudur ama herkes yararlanabiliyor mu? Yada ne kadar farkında yararlanabileceğinden mesela bu da var.
Düz vatandaş Vatan'a gözü kapalı güveniyor ve diğer yerlere kıyasla 3 daha fazla bile olsa gidip Vatan'dan alıyor.
Forumda görüyorsunuz muhakkak sorgusuz sualsiz ne ürünler kaç katına alınmış Vatan, İtopya vs yerlerden.
Üni öğrencileri diye biliyom. Ben o zaman yks açıklanmadığı için alamadım. En ucuz vatanda 13k'dı %5 kuponla aldım.

Üni öğrencileri diye biliyom. Ben o zaman yks açıklanmadığı için alamadım. En ucuz vatanda 13k'dı %5 kuponla aldım.
Yani şu özelliğin forumda bile farkında olan o kadar az kişi vardır ki hocam emin olun. O yüzden diyorum fiyat çok iyi diye.
Üstelik her yerde artmışken. Bu kadar faydalı paylaşımı baltalamak vallahi hoş değil vebal almaya dahi girer :D 👇
Afedersiniz ama piyasayı Vatan değil, arz talep belirler. N11 üzerinden aylardır resmi Samsung mağazası 12500 TL'den satıyor. Eğer illa resmi Samsung sitesinden almak isterseniz yine eğitim sertifikasına kaydolarak 12500 TL'den alabiliyorsunuz.
Vatandaş güvendiği yerlerden alıyor hocam.
TV-Monitör-PC dediğiniz zaman çoğu insan için tek yer Vatanbilgisayar.
Siz piyasayı takip edebilirsiniz o başka.

• Beğen
Bu fiyata almayan var ise ve hala karar veremeyen var ise direk alabilir,şiddetle tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,429
Üyeler
184,930
Son üye
Abdurrahman08
Geri