Cheazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 432
algeckulakları yakmasın terletmesin ya
algeckulakları yakmasın terletmesin ya
Linke bakarken Menteşem kırıldı![]()
ATK Mercury I eSports Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
valla şuan izmirdeyim ortalama bir sıcak var terletmiyor ama hava 38 dereceyse terlersin bu fiyata kumaş pad zaten çok zor atk yı zaten gözüm hiç tutmadı aşırı bir kalitesiz duruyor oda deripad oda terletirkulakları yakmasın terletmesin ya
kulakları yakmasın terletmesin ya
Linke bakarken Menteşem kırıldı![]()
Malzeme kalitesini övmüşler genel olarak aslında ama uzun kullanımda problemler çıkabilir tabi %100 güven vermiyor çinli sonuçta hs55 daha makul bir seçenek olabilirson derece gözüme kalitesiz geldi menteşeleri çok dayanmaz çin malı dandik kulaklıklara benziyor yada şu marka basıp sattıkları
valla kanka bunu kullanan pek yoktur ya övende parayla yorum yapan yayıncılar görselinden belli kalitesiz olduğu en azından öyle hissettiriyor ki o menteşeler kırılır büyük ihtimalleMalzeme kalitesini övmüşler genel olarak aslında ama uzun kullanımda problemler çıkabilir tabi %100 güven vermiyor çinli sonuçta hs55 daha makul bir seçenek olabilir
Malzeme kalitesini övmüşler genel olarak aslında ama uzun kullanımda problemler çıkabilir tabi %100 güven vermiyor çinli sonuçta hs55 daha makul bir seçenek olabilir
Forumda 3 4 kişininki akşam sağlamken, sabah kafa a bandı yerinden çatlamastı ve wraith yardımcı olmamıştıvalla kanka bunu kullanan pek yoktur ya övende parayla yorum yapan yayıncılar görselinden belli kalitesiz olduğu en azından öyle hissettiriyor ki o menteşeler kırılır büyük ihtimalle
Pembe mikrofon neoldu?valla kanka bunu kullanan pek yoktur ya övende parayla yorum yapan yayıncılar görselinden belli kalitesiz olduğu en azından öyle hissettiriyor ki o menteşeler kırılır büyük ihtimalle
wraith tırt marka yayıncılar youtuberlar şişirdi aldıkları reklamlarla ben o firmadan tırnak ucu kadar şey almam isterse kalite istersen kalitesiz olsun servisi ve desteği olmadıktan sonra yerim öyle firmayıForumda 3 4 kişininki akşam sağlamken, sabah kafa a bandı yerinden çatlamastı ve wraith yardımcı olmamıştı
kutusunda duruyor bendeki stand ile uyumlu olmadı ve kablosu çok kısa kullanamadım bende dursun dedim kenardaForumda 3 4 kişininki akşam sağlamken, sabah kafa a bandı yerinden çatlamastı ve wraith yardımcı olmamıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pembe mikrofon neoldu?
Ordan sense ıem almıştım çok kullanmıyorum (kaybettim evde) memnundumwraith tırt marka yayıncılar youtuberlar şişirdi aldıkları reklamlarla ben o firmadan tırnak ucu kadar şey almam isterse kalite istersen kalitesiz olsun servisi ve desteği olmadıktan sonra yerim öyle firmayı
Benim gibi cloud 3 veya arctis nova 1 indirimi bekleherkes farklı bişe demiş ya yokmu şimdi 7.1 sağlam kaliteli geçikmesiz
kaç para olmaları lazım onda göre takip ediyimBenim gibi cloud 3 veya arctis nova 1 indirimi bekle
Cloud 3 3.6 o amazonda arctis nova 1 2699kaç para olmaları lazım onda göre takip ediyim