3k ya kadar fp kulaklık önerisi

Linke bakarken Menteşem kırıldı 😥😥

kulakları yakmasın terletmesin ya
valla şuan izmirdeyim ortalama bir sıcak var terletmiyor ama hava 38 dereceyse terlersin bu fiyata kumaş pad zaten çok zor atk yı zaten gözüm hiç tutmadı aşırı bir kalitesiz duruyor oda deripad oda terletir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulakları yakmasın terletmesin ya
bu terletmez bak kumaş pad ama kalite nası bilmiyorum

Malzeme kalitesini övmüşler genel olarak aslında ama uzun kullanımda problemler çıkabilir tabi %100 güven vermiyor çinli sonuçta hs55 daha makul bir seçenek olabilir
valla kanka bunu kullanan pek yoktur ya övende parayla yorum yapan yayıncılar görselinden belli kalitesiz olduğu en azından öyle hissettiriyor ki o menteşeler kırılır büyük ihtimalle

Malzeme kalitesini övmüşler genel olarak aslında ama uzun kullanımda problemler çıkabilir tabi %100 güven vermiyor çinli sonuçta hs55 daha makul bir seçenek olabilir
valla kanka bunu kullanan pek yoktur ya övende parayla yorum yapan yayıncılar görselinden belli kalitesiz olduğu en azından öyle hissettiriyor ki o menteşeler kırılır büyük ihtimalle
Forumda 3 4 kişininki akşam sağlamken, sabah kafa a bandı yerinden çatlamastı ve wraith yardımcı olmamıştı

Pembe mikrofon neoldu?

Forumda 3 4 kişininki akşam sağlamken, sabah kafa a bandı yerinden çatlamastı ve wraith yardımcı olmamıştı
wraith tırt marka yayıncılar youtuberlar şişirdi aldıkları reklamlarla ben o firmadan tırnak ucu kadar şey almam isterse kalite istersen kalitesiz olsun servisi ve desteği olmadıktan sonra yerim öyle firmayı

Pembe mikrofon neoldu?
kutusunda duruyor bendeki stand ile uyumlu olmadı ve kablosu çok kısa kullanamadım bende dursun dedim kenarda :D

wraith tırt marka yayıncılar youtuberlar şişirdi aldıkları reklamlarla ben o firmadan tırnak ucu kadar şey almam isterse kalite istersen kalitesiz olsun servisi ve desteği olmadıktan sonra yerim öyle firmayı
Ordan sense ıem almıştım çok kullanmıyorum (kaybettim evde) memnundum

herkes farklı bişe demiş ya yokmu şimdi 7.1 sağlam kaliteli geçikmesiz

mchose v9 pro veya 4kya çıkarsan sıfır kapalı kutu nova 5 al

Geri