🔥İndirim Apple AirPods Pro 2 Kulaklık 6500₺🔥%50 İndirim AmazonDepo

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
10 tane cekerdim ben 2. elden 8 9 a koysam satılırdı ahh ah
neyse tek tesellim var 2. el almıştım geçenlerde alkolle falan sildim kullanıyorum baktım kulaklığın soldan cızırtı titreşim gibi şey geliyordu garntiye verdim 2 ay kalmıştı sağ ve sol kulaklığa değişim çıktı :D

amazonda 1yıl garnatili çok fark yok sanki.
2 yıl değil mi 1 yılmıymış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama olsun birini adam hergün kullanmış biride açılmış kullanmış iade etmiş sürekli kullanmamış o açıdan bak

kablosuda çakma ztn örgülü kablo yok apple da

2 yıl değil mi 1 yılmıymış

ama olsun birini adam hergün kullanmış biride açılmış kullanmış iade etmiş sürekli kullanmamış o açıdan bak

kablosuda çakma ztn örgülü kablo yok apple da

satıcı banayeni.

Bitti mi

Videoyu izlemeden yorum mu yaptınız.Çakma değil kablo.Satıcı n11 trendyol gibi bir satıcı.Zaten çakma olsa neden bu fiyatta olsun.
dostum kablo çakma apple da öyle dokulu bir kablo yok görseli zoom yaparsan görüyorsun video açılmıyor içeriği ne bilmiyorum

Videoyu izlemeden yorum mu yaptınız.Çakma değil kablo.Satıcı n11 trendyol gibi bir satıcı.Zaten çakma olsa neden bu fiyatta olsun.
Telefondan girdim videoyu açtım bende de tpyce kulaklık var ztn pro 2 kablosu normal bildiğimiz düz apple kablsou banayenidekş kablo belli dokulu yani

dostum kablo çakma apple da öyle dokulu bir kablo yok görseli zoom yaparsan görüyorsun video açılmıyor içeriği ne bilmiyorum
Hocam bu arada örgülü var iphone 15 aldım sıfır içinden örgülü kablo çıktı bende ilkte dedim bu orjinal mi emin miyiz diye öyle yapmışlar.

Airpods modeli için bilemiyorum ama telefonda çıktı örgülü yani

Elime ulaşınca yazarım örgülü olup olmadığını :D

Hocam bu arada örgülü var iphone 15 aldım sıfır içinden örgülü kablo çıktı bende ilkte dedim bu orjinal mi emin miyiz diye öyle yapmışlar.
arkadaşımda da iphone 15 var ondada bildiğin normal apple kablsou çıktı sitede öyle bir kablo satışta da yok ztn

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,001
Üyeler
183,366
Son üye
yalcino07
Geri