insan bunu kabullenince,fark eder mi? al bi izopropil alkol sil her yerini bebek gibi kullan
olasılıklar sonsuz tabii.
insan bunu kabullenince,fark eder mi? al bi izopropil alkol sil her yerini bebek gibi kullan
Evet.satıcı amazon muydu
düz 3 ise alınmaz hocam belki stok getirirler takipde kal getirirlerse yazda bizde alalımAirpods 3 kalmış alınır mı acaba pro 2 için geç kaldık..............
Çok üzüldüm ya
çok geldide param yok ah bi olaydı alırdım dagelsede alsak
ben o sıra uyuyordum ahh ahçok geldide param yok ah bi olaydı alırdım da15 16 stok varken daha almaya elli kere fırsatım vardı ilanlarda görürüz 9 10k ya telefoncularda da 11 k ya koyarlar
ben eskiden yaşadığım duyguları yaşadım mt2 oynarken item çekerdim uygun diye sonra biri gelir 20k lık itemi 10k ya atardı param kalmadığından alamazdım ve itemlerin son hızla çekilişini izlerdim aynı şeyleri yaşadımben o sıra uyuyordum ahh ah![]()
10 tane cekerdim ben 2. elden 8 9 a koysam satılırdı ahh ahben eskiden yaşadığım duyguları yaşadım mt2 oynarken item çekerdim uygun diye sonra biri gelir 20k lık itemi 10k ya atardı param kalmadığından alamazdım ve itemlerin son hızla çekilişini izlerdim aynı şeyleri yaşadım![]()
bana yenide 6.5. k fiyat 6ay garantili10 tane cekerdim ben 2. elden 8 9 a koysam satılırdı ahh ah
nebana yenide 6.5. k fiyat 6ay garantili
kredi çekecektim en son da kar kalmıyordu dfghdnklah10 tane cekerdim ben 2. elden 8 9 a koysam satılırdı ahh ah
kim ne yapsın onubana yenide 6.5. k fiyat 6ay garantili