HONOR 400 5G HB'da 19.999TL

Isınma olmasın başka bişey istemiyorum hocam. Honor 90dan biliyorum yazılımı çok iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunda olur tamam da sosyal medyada ısınma oluyor mu?
Valla oyun oynama fırsatım olmadı daha. Sosyal medya ve içerik tüketme de rahatsız edici bir ısınma görmedim. Kurulum esnasında bile aman aman bir ısınma olmadı. Yoğun kullanımda şeffaf kılıfıyla hafif ılık oluyor, rahatsız edecek düzeyde değil.

Valla oyun oynama fırsatım olmadı daha. Sosyal medya ve içerik tüketme de rahatsız edici bir ısınma görmedim. Kurulum esnasında bile aman aman bir ısınma olmadı. Yoğun kullanımda şeffaf kılıfıyla hafif ılık oluyor, rahatsız edecek düzeyde değil.
Ön kamera nasıl hocam?

Ön kamera nasıl hocam?
Kameralar güzel hocam, bu bütçede baya doyurur. Ben kullamadığım için pek önemsemiyorum. 4k 60 fps desteği de olsaydı altın oran olurmuş :D
Yenileme kampanyası falan varsa honor 90 ı verip yenile istersen, araştır bakalım. Daha ucuza gelir.

Kameralar güzel hocam, bu bütçede baya doyurur. Ben kullamadığım için pek önemsemiyorum. 4k 60 fps desteği de olsaydı altın oran olurmuş :D
Yenileme kampanyası falan varsa honor 90 ı verip yenile istersen, araştır bakalım. Daha ucuza gelir.
Honor 90nın ekran sizlere ömür 😀 ekran kırılmasaydı 400ü almazdım zaten.

Poco X5 Pro 5G den geçilir mi sizce?
Xiaomi 17 serisini bekliyordum da onlarda en az 40 dan aşağıya gelmez gibi duruyor.

Beklentin ne cihazadan?
Pek bir beklentim yok açıkçası, sosyal medya vs. için kullanıyorum genelde telefonu.
Elimdeki cihaz iyice eskimeden yenisine geçmeyi düşünüyorum

Pek bir beklentim yok açıkçası, sosyal medya vs. için kullanıyorum genelde telefonu.
Elimdeki cihaz iyice eskimeden yenisine geçmeyi düşünüyorum
Kamera ve Ekran için geçilir. İşlemci için nötrüm , 778g de güzel işlemci, 7 gen 3 olmasa da olur gibi.

Kamera ve Ekran için geçilir. İşlemci için nötrüm , 778g de güzel işlemci, 7 gen 3 olmasa da olur gibi.
Kamera ekran batarya hızlı şarj dışında pek artısını göremedim zaten hani telefonumu 10k ya falan satsam üzerine 10k koyup geçmeye değer mi bilemiyorum açıkçası sen ne diyorsun hocam?

Kamera ekran batarya hızlı şarj dışında pek artısını göremedim zaten hani telefonumu 10k ya falan satsam üzerine 10k koyup geçmeye değer mi bilemiyorum açıkçası sen ne diyorsun hocam?
Ekran ve kamera için 10k değer, ekran amiral gemisi seviyesinde muazzam.

Ekran ve kamera için 10k değer, ekran amiral gemisi seviyesinde muazzam.
Kamera zaten net değer, 200MP ana kamera ve ois destekli.
50MP de ön kamera.
Benim telefonla kıyaslayınca bariz fark var.
Bataryada da 1000mah artısı var.
Dediğin gibi ekranda da parlaklık muazzam ve ppi gayet iyi.

20K bandında en iyi seçenek Honor 400 mü peki hocam?

Kamera zaten net değer, 200MP ana kamera ve ois destekli.
50MP de ön kamera.
Benim telefonla kıyaslayınca bariz fark var.
Bataryada da 1000mah artısı var.
Dediğin gibi ekranda da parlaklık muazzam ve ppi gayet iyi.

20K bandında en iyi seçenek Honor 400 mü peki hocam?
Ekran ve kamera için en iyi seçenek honor 400 gibi duruyor. İşlemci paketi için alternatif farklı cihaz opsiyonları mevcut.
Ben sırf ekran için aldım açıkçası, aşırı güzel bir ekranı var, ppı değeri bütçede ki cihazlara göre çok yüksek olduğu için keskinlik muazzam, çözünürlük oc yapılmış, ekran boyutu piyasa ortalamasına göre biraz daha küçük tutulmuş, bunları bir araya getirince de pürüzsüz bir ekran çıkarmışlar ortaya. Çıplak gözle pixel saymak çok zor. Ekran gövde oranı güzel. Tek eksi diyebileceğim tarafı düz OLED panel olmaması olurdu herhalde. Birde düz OLED panel eklemiş olsalar tam altın ayarını tutturmuş olurlardı :D Yapmadıkları şey değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,078
Üyeler
183,056
Son üye
Lilzay23
Geri