Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

Bunun anc modeli fabrika tarzı ortamlarda çok gürültülü yerlerde net sesi iletiyor mu ve gürültüyü kesiyor mu bir çok anc f/p kullandım da her birinin ancsi tırt çıktı da androidde kullansam ne gibi dezavantajı var kullanamadığım bir özellik olur mu
muhtemelen olur yazılım yok çünkü direkt bt ayarına girince çıkıyor ara yüzü ve anc kötü bunun

Şahsen alınacak kulaklık değil ancli modelide öyle anc pro 2 kadar iyi değil çünkü slikon yok ha sıfır olsun benim olsun dersen anca ama bu paraya apple kadar iyi bulursun
4anc kullanıyorum silikonlu kullanamayanlar için çok büyük nimet muhteşem bir şey bizi anc ile tanıştırdı biz Apple’dan razıyız

muhtemelen olur yazılım yok çünkü direkt bt ayarına girince çıkıyor ara yüzü ve anc kötü bunun
Yapma ya ancli model demi tırt ya çok sesli.ortamda çalışıyorum ancsi adam akıllı çalışan bir şey lazım sadece benim sesimi iletecek falan yani 🥲

Bunun anc modeli fabrika tarzı ortamlarda çok gürültülü yerlerde net sesi iletiyor mu ve gürültüyü kesiyor mu bir çok anc f/p kullandım da her birinin ancsi tırt çıktı da androidde kullansam ne gibi dezavantajı var kullanamadığım bir özellik olur mu
Apple telefonla ayarlamalarını yaptığın zaman androide de geçsen sıfrlanmıyor aynı ayarlarda kullanıyorsun mikrofon konusu gayet başarılı ama dediğiniz ortamlarda kullanmadım

4anc kullanıyorum silikonlu kullanamayanlar için çok büyük nimet muhteşem bir şey bizi anc ile tanıştırdı biz Apple’dan razıyız
Bana silikonsuz lazım yav silikonlular pat pat düşüyor durmuyor kulağımda

Şu Amazon'un arama kısmını kim yazdıysa onu kündeye getirmek lazım. SSD arıyorsun bebe bisküvisi çıkıyor

Apple telefonla ayarlamalarını yaptığın zaman androide de geçsen sıfrlanmıyor aynı ayarlarda kullanıyorsun mikrofon konusu gayet başarılı ama dediğiniz ortamlarda kullanmadım
Kırmızı ışıkta beklerken bi video çekmiştim trafik şehir sesleri ve egzoz sesleri içinde gayet iyi ses alıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu Amazon'un arama kısmını kim yazdıysa onu kündeye getirmek lazım. SSD arıyorsun bebe bisküvisi çıkıyor
😅

Aynen öyle hocam yoksa gönül ister pro3 kullanalım 🥹
🥲🥲🥲 Uysa vallahi paraya acımam alırım ama yok3 abi Allah kulağımı silikonlu kulaklığa uygun şekilde yaratmamis buna da şükür ne diyeyim 🥲🥲

Pro 2 ve 4 anc’yi amazon depodan alıp kullandım. Tercihim direkt pro 2 oldu. 4’ün sesi hem çok kısık, hem kulağıma güzel oturmadı, hem de sesi pro 2’ye göre biraz daha kötü sanki.

Geri