MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Bütçe
- 50000
İkisinin de aynı panel kullanıldığını öğrendim ama Asus’un malzeme kalitesi ve Samsung’un malzeme kalitesi aynı mı veya ne kadar fark var o konu karışık2k 500hz iyiymiş oynatacak sistem varsa ama ben 4k tercih ederdim bu bütçeye
Full FPS oynanacaksa Asus bomba gibi duruyor para sıkıntısı yoksa 1080 panele falan hiç gerek yok çok anlamıyorum bu panel işlerinden ama bu zowie FPS için en iyi monitörleri üretmiyor muydu hocam onlara bu bakın istesenizİkisinin de aynı panel kullanıldığını öğrendim ama Asus’un malzeme kalitesi ve Samsung’un malzeme kalitesi aynı mı veya ne kadar fark var o konu karışık
Hiç duymamıştım hocam bakacağım teşekkür ederimFull FPS oynanacaksa Asus bomba gibi duruyor para sıkıntısı yoksa 1080 panele falan hiç gerek yok çok anlamıyorum bu panel işlerinden ama bu zowie FPS için en iyi monitörleri üretmiyor muydu hocam onlara bu bakın isteseniz
Kankam 4K düşündüm de çok o seviyede oynama ve kullanma merakım olmadı 2 k da kafi kaldım bu görselde göstermiş olduğum 2 monitör arasın da kaldımSanırım senin için hz önemli ama bu bütçeye 4k oled monitör öneririm kanki
Hiç mi hikayeli falan oynamiyon reis senin için 500 FPS zorunluysa mecbur 2k yada 1080 ama degilse 4k oledlere bakHiç duymamıştım hocam bakacağım teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kankam 4K düşündüm de çok o seviyede oynama ve kullanma merakım olmadı 2 k da kafi kaldım bu görselde göstermiş olduğum 2 monitör arasın da kaldım
Hikayeli oyun oynamıyorum kral şu aralar COD dmz bf2042 gibi akıyorumHiç mi hikayeli falan oynamiyon reis senin için 500 FPS zorunluysa mecbur 2k yada 1080 ama degilse 4k oledlere bak