ASUS ROG MU - SAMSUNG MU

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
50000
IMG_3496.webp
0a0acf8c-7891-4874-878a-ca8adf847395.webp
İkisi arasında kalmış durumdayım artı ve eksilerini tam olarak bilmiyorum çünkü daha önce yakından görme fırsatım olmadı sizce hangisi alınmalı

2k 500hz iyiymiş oynatacak sistem varsa ama ben 4k tercih ederdim bu bütçeye

2k 500hz iyiymiş oynatacak sistem varsa ama ben 4k tercih ederdim bu bütçeye
İkisinin de aynı panel kullanıldığını öğrendim ama Asus’un malzeme kalitesi ve Samsung’un malzeme kalitesi aynı mı veya ne kadar fark var o konu karışık

Sanırım senin için hz önemli ama bu bütçeye 4k oled monitör öneririm kanki

İkisinin de aynı panel kullanıldığını öğrendim ama Asus’un malzeme kalitesi ve Samsung’un malzeme kalitesi aynı mı veya ne kadar fark var o konu karışık
Full FPS oynanacaksa Asus bomba gibi duruyor para sıkıntısı yoksa 1080 panele falan hiç gerek yok çok anlamıyorum bu panel işlerinden ama bu zowie FPS için en iyi monitörleri üretmiyor muydu hocam onlara bu bakın isteseniz

Full FPS oynanacaksa Asus bomba gibi duruyor para sıkıntısı yoksa 1080 panele falan hiç gerek yok çok anlamıyorum bu panel işlerinden ama bu zowie FPS için en iyi monitörleri üretmiyor muydu hocam onlara bu bakın isteseniz
Hiç duymamıştım hocam bakacağım teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım senin için hz önemli ama bu bütçeye 4k oled monitör öneririm kanki
Kankam 4K düşündüm de çok o seviyede oynama ve kullanma merakım olmadı 2 k da kafi kaldım bu görselde göstermiş olduğum 2 monitör arasın da kaldım

Hiç duymamıştım hocam bakacağım teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kankam 4K düşündüm de çok o seviyede oynama ve kullanma merakım olmadı 2 k da kafi kaldım bu görselde göstermiş olduğum 2 monitör arasın da kaldım
Hiç mi hikayeli falan oynamiyon reis senin için 500 FPS zorunluysa mecbur 2k yada 1080 ama degilse 4k oledlere bak

Bence ikisi arasında asus daha iyi duruyor gibi fakat arkadaşların yazdığı gibi bu fiyata 4k oled tercihi daha mantıklı olur.

Kral profesyonel oynamıyorsan bence gerek yok gibi 500 Hz 4k 240 falan tercih etsen gözün daha çok doymaz mi

Geri