bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 760
Light erkekliğiyle tanınan,Haluk'un arkadaşı Light Selami sorularınızı cevaplıyor gelsin sorular ben de cevaplayayım.
Benim gibi Light erkek varken ve eşim Gönül varken erkeklerden herkes hoşlanır.Bu evde hiç erkeklerden hoşlanan yokmu?
Haluk'un yan hesabı sen misin?Gönül'e gönül koysak napabilirsin?
Babababa'yım benBenim gibi Light erkek varken ve eşim Gönül varken erkeklerden herkes hoşlanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haluk'un yan hesabı sen misin?
Haluk gelmişken sana sorayım dedim,İsmail bey (Fısfıs İsmail) şirketi satacakmış ve ve bizi işten kovacakmış ne yapacağız abiciğimBabababa'yım ben
Fısfısına işeyelim.Haluk gelmişken sana sorayım dedim,İsmail bey (Fısfıs İsmail) şirketi satacakmış ve ve bizi işten kovacakmış ne yapacağız abiciğim
Taşfırın erkeğisin sen Halukcuğum sana yakışır mı buFısfısına işeyelim.
Kafasında yumurta kırıp trabzon yağlı pidesi gibi yeriz İsmail'i.Taşfırın erkeğisin sen Halukcuğum sana yakışır mı bu
Eşim Gönül bunu yaptığımı öğrenirse beni boşar, başka bir çözüm bulmalıyız HalukcuğumKafasında yumurta kırıp trabzon yağlı pidesi gibi yeriz İsmail'i.
Gönül'den boşan dostum.Eşim Gönül bunu yaptığımı öğrenirse beni boşar, başka bir çözüm bulmalıyız Halukcuğum
Gönül benim herşeyim boşanamam ondan Halukcuğum,senin gibi taş fırın olmak istemiyorumGönül'den boşan dostum.