ARAÇ İÇİ ÖN ve ARKA KAMERA ÖNERİSİ

Ahahaha teşekkür ederim hocam doğma büyüme Antalyalıyım ilkokuldan beri de aktif araba kullanıyorum önerin de çok doğru bu arada Antalyada araba süre süre ara yolları kestirmeleri kaçak yolları köy yollarını vs. öğreniyorsun mecburen :/
Denememişsindir diye düşünüp söyledim hocam yanlış anlama. Sen doğma büyüme oralıymışsın. 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne tarafta oturuyorsunuz hocam

Denememişsindir diye düşünüp söyledim hocam yanlış anlama. Sen doğma büyüme oralıymışsın. 😄

Ne tarafta oturuyorsunuz hocam
Yok hocam yanlış anlamadım estağfirullah :D Lara tarafındayım ben hocam sen ne taraflardaydın

Hocam video paylaşmak gibi bir niyetim yok Antalya trafiği ve şoförleri o kadar kafasızca araba kullanıyor ki cidden dizilere konu olabilecek şeyler yaşıyorsun o tarz durumlarda elimde kanıt olsun derdindeyim. Peki bu cihazın farklı bir çözünürlük seçeneği var mı? Örneğin 2k çözünürlüğe düşürürek 60 FPS alma gibi bir olay var mı yoksa direkt cihaz 4k 30 FPS çekim mi yapıyor?

Hocam sorun değil örnek atmanıza gerek yok. Bu kamera da bütçeme uygun görünüyor şu anlık. Araç çalışmıyorken kayıt almasına en azından şimdilik ihtiyaç yok. Şirketimin de kendine ait otoparkı var, yaşadığım sitenin de. Sabah 11 akşam 5 arası kapatıyor dedin ya, araba kliması ile arabayı soğuttuğun zaman da mı açılmıyor? Cihazın zaten en aktif çalışması gereken saatler bunlar. Bu saatler aralığında çalıştıramıyorsak -ki ben Antalya'da yaşıyorum aşırı sıcak bir yer- hiç almaya gerek yok böyle cihazları bu paraları verip.
Klimayla içerisi serin olunca çalışıyor direkt güneşin altında kaldığı için soğuyana kadar elbette çalışmıyor.

Yok hocam yanlış anlamadım estağfirullah :D Lara tarafındayım ben hocam sen ne taraflardaydın
Hocam Meydan’da da kaldım, Belek’te de kaldım, Kadriye’de de. Sabit değildim ama Belek ve Kadriyede kaldığım zamanlar her gün Antalya’ya gidiyordum.

Ev fiyatları ne durumda hocam orada? 3-4e çıkar mı?

Hocam Meydan’da da kaldım, Belek’te de kaldım, Kadriye’de de. Sabit değildim ama Belek ve Kadriyede kaldığım zamanlar her gün Antalya’ya gidiyordum.

Ev fiyatları ne durumda hocam orada? 3-4e çıkar mı?
Hocam hepsini bilirim Meydan şu an yaşadığım yere arabayla 7-8 dk belki bilirsin Yalı caddesini orda yaşıyorum :D 3-4 e ev çıkar fakat nasıl bir ev istediğin önemli çok da fazla bir şey çıkmaz konyaaltı lara taraflarında

Klimayla içerisi serin olunca çalışıyor direkt güneşin altında kaldığı için soğuyana kadar elbette çalışmıyor.
Tamam hocam bu benim için yeterli soğuturum arabayı ben benzinli araba hızlı soğuyor :D Teşekkür ederim

Hocam hepsini bilirim Meydan şu an yaşadığım yere arabayla 7-8 dk belki bilirsin Yalı caddesini orda yaşıyorum :D 3-4 e ev çıkar fakat nasıl bir ev istediğin önemli çok da fazla bir şey çıkmaz konyaaltı lara taraflarında

Tamam hocam bu benim için yeterli soğuturum arabayı ben benzinli araba hızlı soğuyor :D Teşekkür ederim
Mümkünse yüksek kat olmasın ve dayanıklı olsun(depremzede olarak) 2+1, 3+1 o şekilde yani.

Mümkünse yüksek kat olmasın ve dayanıklı olsun(depremzede olarak) 2+1, 3+1 o şekilde yani.
Çok geçmiş olsun kardeşim size. O şekilde bulabileceğini düşünüyorum. Giriş veya 1. kat 2+1 bulursun ama soruşturmak lazım ve iyice evi incelemek lazım tabi Antalya nemin top seviyeye çıktığı bir yer rutubet tutmaması gibi konular önemli. Binanın ısı izolasyonu çok önemli evin duvarı tüm gün yandığında akşam klima bile açsan yeterli serinliğe gelemiyor ev

Çok geçmiş olsun kardeşim size. O şekilde bulabileceğini düşünüyorum. Giriş veya 1. kat 2+1 bulursun ama soruşturmak lazım ve iyice evi incelemek lazım tabi Antalya nemin top seviyeye çıktığı bir yer rutubet tutmaması gibi konular önemli. Binanın ısı izolasyonu çok önemli evin duvarı tüm gün yandığında akşam klima bile açsan yeterli serinliğe gelemiyor ev
O paraya sıkıntı diyorsun. 😂

Altıntaş tarafı yeni yapılar var da bilemiyorum kaliteyi.

70mai a510 kullanıyorum öneririm hocam. ben daha almadım ama kamerayla beraber cpl filtresi de almanı öneririm.
bendeki kamera tam f/p araç kamerası sony'nin starvis 2 sensörünü kullanıyor zaten şuanda daha iyisi yok piyasada

Arkadaşlar herkese merhaba;

Daha öncesinde açılmış konulara ve internetten açılmış diğer konulara baktım fakat birçok konuda havada kalmış bazı şeyler. Araç içi ön ve arka kamera önerisi istiyorum çünkü birkaç kez "ramak kala" olayı yaşadım ve bunlar kayıtlı görüntü olmadığı sürece anlatmamla inanılacak şeyler değil. Piyasasına fazla hakim olmadığım ve afaki derecede fazla ürün olduğundan ne kadar bütçe belirtmeliyim onu da bilmiyorum. Tanıdığım usta var ona taktırabilirim sistemi. Ön ve arka toplam 10k bütçeyi geçmeyecek şekilde ömürlük tavsiye edebileceğiniz ürün/ürünler nelerdir?
kanka atacağım linktekileri al geç direkt hiç düşünme kendi arabamdada montajını ben yaptım, kamera gayet güzel tam f/p başka bir şeye bakmana gerek yok hatta montajını kendin bile yapabilirsin çok rahat, veya ankaradaysan yardımcı bile olurum

Arka kamera;

Ön kamera;

Bağlantı ve park kiti;

Hafıza Kartı;

total hepsi 8K filan yapıyor 10bin demişsin 2 binde cebine kalır işte bundan daha fazlasına gerek yok, bundan daha fazlası sadece paranı çöpe atmak olur

bende arıyorum benim bütçe daha az ama önerileri bekliyorum
hocam 8Kya cevabımda önerdim sende inceleme yapabilrisin

kanka atacağım linktekileri al geç direkt hiç düşünme kendi arabamdada montajını ben yaptım, kamera gayet güzel tam f/p başka bir şeye bakmana gerek yok hatta montajını kendin bile yapabilirsin çok rahat, veya ankaradaysan yardımcı bile olurum

Arka kamera;

Ön kamera;

Bağlantı ve park kiti;

Hafıza Kartı;

total hepsi 8K filan yapıyor 10bin demişsin 2 binde cebine kalır işte bundan daha fazlasına gerek yok, bundan daha fazlası sadece paranı çöpe atmak olur

ayriyetten park kitide olduğu için aracın parktayken biri gelip vurursa kayıt alıyor, yani kayıt alması için arabanın sarsılması yetiyor onun hassasiyet ayarı var

O paraya sıkıntı diyorsun. 😂

Altıntaş tarafı yeni yapılar var da bilemiyorum kaliteyi.
Altıntaş tarafı evler güzel hocam sorun yok orada kalan tanıdıklarım da var. Altıntaş konumu da iyi bir yer. Tek sıkıntısı dibinde havalimanı var sürekli uçak inip kalkıyor o sese çözüm bulabilirsen veya alışırsan gül gibi yaşarsın

70mai a510 kullanıyorum öneririm hocam. ben daha almadım ama kamerayla beraber cpl filtresi de almanı öneririm.
bendeki kamera tam f/p araç kamerası sony'nin starvis 2 sensörünü kullanıyor zaten şuanda daha iyisi yok piyasada
Cpl filtresi tam olarak nedir hocam acaba

Arka kamera;

Ön kamera;

Bağlantı ve park kiti;

Hafıza Kartı;

ayriyetten park kitide olduğu için aracın parktayken biri gelip vurursa kayıt alıyor, yani kayıt alması için arabanın sarsılması yetiyor onun hassasiyet ayarı var
Kankam emeklerine sağlık. Hepsine bakıyorum teker teker hepsi listemde. Antalyada yaşıyorum maalesef ama halledebilirim diye düşünüyorum. Teşekkür ederim dönüşlerin için

Arka kamera;

Ön kamera;

Bağlantı ve park kiti;

Hafıza Kartı;

Arka kamera;

Ön kamera;

Bağlantı ve park kiti;

Hafıza Kartı;

ön kamera yerine a510 modeli
arka kamera yerine rc12 modelini öneririm

Altıntaş tarafı evler güzel hocam sorun yok orada kalan tanıdıklarım da var. Altıntaş konumu da iyi bir yer. Tek sıkıntısı dibinde havalimanı var sürekli uçak inip kalkıyor o sese çözüm bulabilirsen veya alışırsan gül gibi yaşarsın

Cpl filtresi tam olarak nedir hocam acaba

Kankam emeklerine sağlık. Hepsine bakıyorum teker teker hepsi listemde. Antalyada yaşıyorum maalesef ama halledebilirim diye düşünüyorum. Teşekkür ederim dönüşlerin için
ne demek) kameranın aldıgı kayıt kaliteli mi diye merak edersen video atarım kafanda rahat olur

Geri