PİVOT ÖZELLİKLİ MONİTÖR

Reaksiyon skoru
7
Dostlarım, bana dik kullanılabilen (pivot özellikli), tepki süresi ve tazeleme hızı (Hz) iyi olan bir monitör önerebilir misiniz? Ana monitörümün yanına yerleştireceğim, acil bir ihtiyaç. Bu ikinci monitörü daha çok gündemi takip etmek, haberleri okumak ve dizi izlemek gibi amaçlarla kullanacağım. Ana monitörümde ise genellikle oyun oynuyorum.

Uygun fiyatlı bir model olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim!

Dostlarım, bana dik kullanılabilen (pivot özellikli), tepki süresi ve tazeleme hızı (Hz) iyi olan bir monitör önerebilir misiniz? Ana monitörümün yanına yerleştireceğim, acil bir ihtiyaç. Bu ikinci monitörü daha çok gündemi takip etmek, haberleri okumak ve dizi izlemek gibi amaçlarla kullanacağım. Ana monitörümde ise genellikle oyun oynuyorum.

Uygun fiyatlı bir model olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim!
Boyut ne olsun

Monitör kolu takacaksan pivot neden istiyorsun ki?
yer kaplamaması adına takıyorum kolu masamda hemde dik olarak farklı bir görüntü olsun pivot alıyorum ve oyunları oynarken de yine bi taraftan müzik dizi haber ws gibi gündemsel şeyleri de takip etmek amacım ondan

fazeon markası nasıldır? bende fazeon markasına bakıyorum. pivot ve genel özellikler anlamında baya dolu monitörler ama fiyat biraz ucuz olduğundan şüpheye düşürüyo. pivot özellikleri falanda baya fazlaydı
bende yeni gördüm fazeonu açıkcası

bende yeni gördüm fazeonu açıkcası
normalde özellikleri baya iyi monitör ama fiyatıda bu kadar mantıklı veya ucuz olunca bi kıllık var diye düşündürüyo. 2k olan versyionunu almak istiyorum 6k fiyat şuanda ve özellikleride baya iyi ama kötüyse niye alayim.

Dizi, film ve gündemi takip etmek icin kullanıcam diyorsun ama HZ değeri yüksek ve tepki süresi düsük bir monitör arıyorum diyorsun. Kendinle çelişmiyor musun?

Dizi, film ve gündemi takip etmek icin kullanıcam diyorsun ama HZ değeri yüksek ve tepki süresi düsük bir monitör arıyorum diyorsun. Kendinle çelişmiyor musun?
kanka ne alakası var almışken tam alayım istiyorum buna mı takıldın yoksa millete salça olayım derken beni mi buldun

kanka ne alakası var almışken tam alayım istiyorum buna mı takıldın yoksa millete salça olayım derken beni mi buldun
Monitör önermeye geldim ama senin isteklerin o kadar garip ki neye göre öneri yapacak millet anlam veremedim. Film izleyecek birinin tepki süresiyle veya yüksek hz ile ne işi var? Renkleri iyi bir monitör istesen anlarım ama bu ne alaka yani? Sen şimdi hız istediğin için görüntüden kısman gerekecek. Seni bu konuda bilgilendirdim diye salça olmak gibi ithamlarda bulunuyorsun. Garipsin dostum.

Bir de uygun fiyatlı demişsin. Neye göre kime göre uygun fiyatlı? Bana göre uygun fiyat 6k iken sana göre 4k olabilir. Biraz daha açık olsan hiç fena olmaz.

Geri