Öneri 2K Oled Monitör önerisi

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
Bütçe
25000
Beyler bu bütçeye 2K Yüksek Hz Oled monitor arıyorum. Hem fps hem hikaye oyunları oynadığım için hz 240 ve üstü olursa çok sevinirim.

Hocam iyi. Duruyor harbiden bi sorun yaşanırmı? Gigabyte mönitörleri nasildir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link varmı hocam?
Marka zaten büyük, artık bundan sonrası markanın değil ürünün kalitesine bakıyor.

Bunu önerecektim bende tavsiye ederim
Lansmana özel fiyat ön sipariş olduğundan
Kasım da fiyatı artar muhtemelen

Hocam oled bakımları zormudur? Elimde kalmaz değilmi?
Uzun saatler aynı görüntüde açık bırakmamak yeterli hocam
Misal pcden kalkacaksın monitörü kapatırsan bir sorun olmaz

Hocam oled bakımları zormudur? Elimde kalmaz değilmi?
Zor değil de ömürleri LCD kadar da uzun degil. Normal monitörden pek farkı yok benim icin. Bir tek başından kalkarken açma kapama tuşuna basıyorum ki ekranı kapatsın diye, ekran kapanınca zaten otomatik piksel yenileme yapıyor. Bir bu beni biraz tilt ediyo o kadar. Bazı modeller de sensör var. Ekranın başından kalkarsan otomatik kapanıyor.

Bunu önerecektim bende tavsiye ederim
Lansmana özel fiyat ön sipariş olduğundan
Kasım da fiyatı artar muhtemelen

Uzun saatler aynı görüntüde açık bırakmamak yeterli hocam
Misal pcden kalkacaksın monitörü kapatırsan bir sorun olmaz
Eyvallah ustad araliksiz 4 5 saat oyunda sorun oluyormu? Ne kadar mola vermem lazim

Zor değil de ömürleri LCD kadar da uzun degil. Normal monitörden pek farkı yok benim icin. Bir tek başından kalkarken açma kapama tuşuna basıyorum ki ekranı kapatsın diye, ekran kapanınca zaten otomatik piksel yenileme yapıyor. Bir bu beni biraz tilt ediyo o kadar. Bazı modeller de sensör var. Ekranın başından kalkarsan otomatik kapanıyor.
Bunda yok sanirim

Hocam birde bu monitor için kol varmıdır? Hangi monitor kolunu almaliyim

Eyvallah ustad araliksiz 4 5 saat oyunda sorun oluyormu? Ne kadar mola vermem lazim

Bunda yok sanirim

Hocam birde bu monitor için kol varmıdır? Hangi monitor kolunu almaliyim
Bunda yok. Kol için vesa desteğine sitesinden bakabilirsiniz.

Senin normalde manuel şekilde mola vermelik bir şeyin yok. Bu OLED monitörlerin yazılımını iyice geliştirdiler. Ortalama 4-6 saatlik periyotta otomatik olarak pikselleri tazeleme moduna giriyor ve 5-10 dakika arası sürüyor diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,037
Üyeler
183,049
Son üye
Mirac41
Geri