Sherlockholmes12
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 493
bu sene mezuna bıraktım çünkü yks de istediğim yer gelmedi yks günü en umursamayan öğrenci için bile stres taşır bende özellikle ayt günü biraz stresliydim sınava girmeden önce yarım saat boş vaktimiz olduğu için geziyorduk bende arkadaşı sınıfına bıraktım bu arada şunu da belirteyim sınava girdiğim okul oturduğum semt ve bölgeye uzak neyse arkadaşımı sınıfa bırakırken bir tane kız sırasına oturdu ve sırasının arka kısmı düştü sıranın arkası düşünce kızla göz göze geldik ve gülüştük kızı gerçekten çok beğenmiştim sonra oradan ayrıldım elimi yüzümü yıkadım falan ama aklım hala kızdaydı arkadaşları bırakıp kızın sınıfına doğru gittim kız da içerideydi ve bunlar yaşanırken sınava az kalmıştı bende başarılar dilemek istiyordum kız yerinde oturuyordu bende bana bakmasını bekledim ve gözü bana iliştiği anda bol şans yapıp el salladım o da güldü ve el salladı ve sınava girdim neyse ayt den erken çıktım çünkü ayt benim için gerçekten kötü geçmişti sonra kızın sınıfının önünde hem kızı hem de arkadaşımı bekliyordum yani yüzde 90 kızı bekliyordum ama sözde arkadaşımı bekliyordum neyse sınav bittiğinde kız sınıftan çıktı kızı ilk o zaman yakından gördüm ve bütün konuşma hevesim içime kaçtı çünkü kız çok güzeldi ama gerçekten çok güzeldi son zamanlarda hiç böyle bir kıza rastlamamıştım neyse arkadaşıma baktım dedim ki konuşayım mı sence o da dedi ki beni boşver git konuş bende onu dinleyip yanına gittim genel sınav hakkında konuştuk tanıştık kız gerçekten çok kibardı o sınava benim gibi sayısaldan değil ea dan girmiş onun da sınavı benim gibi kötü geçmişti ailelerin olduğu bölüme kadar konuşarak gittik ve sonunda dedim ki instagramını verebilir misin daha sonra yine konuşalım kız bana sevgilim var kusura bakma dedi bende teşekkür edip yanından ayrıldım moralimi çok bozmadım çünkü en azından içime atmamıştım denemiştim peki diyeceksiniz ki bu mevzu 4 ay önce yaşanmış koca yaz bitmiş kışa giriyoruz şuan ne alaka oraya gireyim normalde adetim değildir ama hem havaların soğuması hem de bir arkadaşımın ısrarı üzerine dün ve bugün kütüphaneye gittim dün kütüphanede kapıyı görebilir bir konumda oturuyordum ve istemsiz olarak kapıya doğru giden kişiye baktım bu o kişiydi ve dediğim gibi sınava girdiğim yer buradan baya uzak bu kız aklıma bir iki kez geldiğinde şöyle düşünmüştüm bir yerde elbet karşı karşıya gelicez ama bunun gerçekten olacağını düşünmüyordum neyse dün konuşmak için fırsat kolladım ama yakalayamadım bugün biz baya kalabalıktık 5 6 kişi kızlı erkekliydik onlarda 3 kişiydi bir kız daha ve bir erkek dün kendisi beni görmemişti ama bugün görünce çok şaşırdı bunu yüz ifadesinden anlayabildim yanındaki çocuk olmadığı zaman sürekli bana bakıyordu ama o çocuk geldiği zaman bakmaya çekiniyordu sonra tuvalete gittim giderken onları görmemiştim bu arada çıktığımda ikisi el eleydi resmen dünyam başıma yıkıldı ben bir umut belki arkadaşıdır konuşmalıyım diyordum ama sevgilisi buymuş onları öyle gördükten sonra ders çalışamadım kütüphaneden kalktık bunu size içimi dökmek için anlattım çünkü yks günü o kadar umrumda olmayan kız bu iki gündür beni kendine aşık etti bende olmayıp da o çocukta olan ne var bilmiyorum bana tavsiye verirseniz mutlu olurum biliyorum sevgilisi olan bir kızın hakkında bunları düşünmek hoş değil ama sanki o çocuk olmasa kız arkadaşım olacağını düşünüyorum neyse yarın kütüphaneye gitsem mi ne diyorsunuz kızla bir konuşsam mı bana olan bakışları inanılmaz ölümcül çünkü buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim