PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

@B1L0 Benim ahmaklığım STC650 ile geliyor sanırım. Siz bir sorun. Grup regulasyonlu lakin regulasyon performansı çok kötü sayılmaz. İç bileşenleri BPA600'den üstün. İleride DC-DC bir model ile değiştirilirse iyi olur.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

STC 650 D üstünü geçmez.
Yani 124 liraya değer ama çok bir şey beklemeyin diyorsunuz, 1000 verip fsp yapmakta fayda var galiba.

Yani 124 liraya değer ama çok bir şey beklemeyin diyorsunuz, 1000 verip fsp yapmakta fayda var galiba.
Eğer STC modeliyse onunda regulasyon performansı pek iyi sayılmaz açıkçası. O sistemi idame ettirmeye yeterli bu arada. FSP regulasyon konusunda daha başarılı tabii ki.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Fiyat fena değil de bir smokin değil sanki ihtiyacı olan arkadaşlara hayırlı olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
PC Hocası, incehesap’la sistem toplayacağına keşke incehesap yıldönümü nedeniyle ekran kartlarına sağlam indirimler yapsaydı.
Sonuçta işlemci, RAM, anakart, SSD, kasa ve PSU genelde uygun fiyatlara bulunabiliyor ama ekran kartlarında durum hiç öyle değil.

Şimdi fark ettim de, son dönemlerde Vatan Bilgisayar hariç diğer firmalar tam bir balon 🎈 kalıyor.
Özellikle siz @İncehesap — şubeniz bile yok ama VatanPC kadar bile f/p oranı iyi sistem toplayamıyorsunuz.

Sisteme yorumum;

İşlemci: Gerçekten iyi.

Anakart: Tek artısı 3 yıl garantisi olması. Colorful anakartlar ne oldu? Özelleştirme seçeneği olmamasıyla bu anakart ve benzer seçeneklerde markalı anakartlar biraz “ittirme” gibi duruyor.

RAM: Gayet iyi.

SSD: Özelleştirmeleri beğendim, sisteme göre hatta ucuz bile kalmış.

Kasa & PSU: Özelleştirmelerdeki fiyat farkları makul, farklı kasa seçmek avantajlı olmuş.

Soğutma: Dijital kule tipi ve 6 bakır borulu özelleştirme gerçekten efsane.

Ama gelelim asıl meseleye:
Gainward Ghost RTX 5060 Ti 16 GB ekran kartı ile ASUS Prime B650M-F anakart bu sisteme hiç yakışmamış.
“F/P king” diye iddialı bir sistem için fiyat da yüksek kalmış.

Kimse dolar ya da altın bahanesine sığınmasın, her sene aynı muhabbet dönüyor zaten.

PC Hocası, incehesap’la sistem toplayacağına keşke incehesap yıldönümü nedeniyle ekran kartlarına sağlam indirimler yapsaydı.
Sonuçta işlemci, RAM, anakart, SSD, kasa ve PSU genelde uygun fiyatlara bulunabiliyor ama ekran kartlarında durum hiç öyle değil.

Şimdi fark ettim de, son dönemlerde Vatan Bilgisayar hariç diğer firmalar tam bir balon 🎈 kalıyor.
Özellikle siz @İncehesap — şubeniz bile yok ama VatanPC kadar bile f/p oranı iyi sistem toplayamıyorsunuz.

Sisteme yorumum;

Anakart: Tek artısı 3 yıl garantisi olması. Colorful anakartlar ne oldu? Özelleştirme seçeneği olmamasıyla bu anakart ve benzer seçeneklerde markalı anakartlar biraz “ittirme” gibi duruyor.

Kasa & PSU: Özelleştirmelerdeki fiyat farkları makul, farklı kasa seçmek avantajlı olmuş.

Gainward Ghost RTX 5060 Ti 16 GB ekran kartı ile ASUS Prime B650M-F anakart bu sisteme hiç yakışmamış.

Kimse dolar ya da altın bahanesine sığınmasın, her sene aynı muhabbet dönüyor zaten.
bana da hiç smokin sistem gibi gelmedi. Tamam özelleştirmeler iyi anakart dışında(ekran kartı yok) ama 30k falan beklerdim smokin olunca.

Sisteme yorumum;

Sistem güzel gerçekten 15 gündür bekliyorum ama fiyat ters köşe yaptı. Bu rakama 5070 gelseydi yada bu sistem 29.999 olsaydı o zaman goat sistem olurdu şuanda vatanda bi kaç özelleştirme ile 37/38 e geliyor sistem %10 indirimiyle beraber

Şunu da eklemem gerekli gaming gecesi şu bu hikaye 4 haftadır bakıyorum oyuncuya değil satıcıya yarayan parça satıyorlar sonuçta bu adamlar firma mal satılsın kime satılırsa satılsın.
Son 3 /4 haftadır başta Amazon olmak üzere peşine vatandan başka fp iş yapan yok

Kimisi güzel diyor kimisi kötü diyor kararsız kaldım ya. Ryzen 5 5500 + RX 6650 XT sistemden BF6'da kastığı için geçmeyi düşünüyordum.

Geri